Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Griffiths: Nu sint noul Daniel Niculae

Atacantul formatiei Rapid, australianul Ryan Griffiths, a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coanda, ca nu va incerca sa ii ia locul in echipa lui Daniel Niculae, jucator transferat in urma cu doua saptamini in Franta, la formatia AJ Auxerre.
"Nu sint noul Niculae. Nu vreau sa il inlocuiesc pentru ca el este un jucator diferit fata de mine si are o relatie speciala cu suporterii rapidisti, care il iubesc foarte mult. O sa incerc sa il suplinesc in teren, sa inscriu cit mai multe goluri pentru Rapid", a spus Griffiths, care, joi, a semnat un contract valabil 3 ani cu FC Rapid .
Jucatorul australian a plecat, vineri, impreuna cu Nicolae Grigore si Cristian Sapunaru in Elvetia pentru a se alatura lotului formatiei giulestene care efectueaza in aceste zile un turneu de pregatire.
Griffiths a explicat ca de la incheierea campionatului a avut mai multe oferte de transfer, dar ca a ales echipa Rapid pentru ca aceasta isi propune in fiecare an sa cistige trofee.
"Faptul ca Rapid se bate in fiecare an la titlu a cintarit mult in decizia de a semna cu aceasta echipa, dar si faptul ca voi avea ocazia sa evoluez in Cupa UEFA. Au fost mai multe oferte, insa am fost impresionat de modul profesionist in care am fost tratat de conducerea rapidista. Voi da totul pentru acest club. Sper sa cistig titlul si sa avem un parcurs foarte bun in cupele europene", a afirmat Griffiths.
Atacantul a mentionat ca transferul la FC Rapid il poate propulsa in echipa nationala a Australiei. "Jucind la o echipa mare ca Rapid in Cupa UEFA voi fi mai urmarit si sint sanse mai mari sa fiu selectionat in echipa nationala", a precizat atacantul.
Ryan Griffiths a tinut sa le transmita suporterilor rapidisti un mesaj: "Abia astept sa joc in fata voastra si sper ca voi sa ne sustineti pentru a cistiga cit mai multe meciuri".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii