Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Greva foamei pentru ca a ramas fara permis de conducere

Ieri, dimineata, un bucurestean caruia politistii braileni i-au ridicat permisul de conducere pentru ca l-au depistat incalcind legea a amenintat ca va protesta impotriva acestei decizii, cu greva foamei. Insa protestul sau nu a durat decit citeva minute, timp in care s-a filmat cu o camera video in timp ce vocifera in fata sediului Serviciului Politiei Rutiere Braila, dupa care a renuntat la idee si a plecat.
Bucuresteanul era nemultumit de faptul ca politistii i-au saltat permisul, dupa ce l-au depistat ca a depasit un autoturism intr-o zona in care aceasta manevra era interzisa. Oamenii legii l-au surprins pe DE 87, Soseaua de centura Braila - Galati, in timp ce conducea autoutilitara "Ford Tranzit", cu numarul de inmatriculare B 7665, pe directia Baldovinesti - Braila. Soferul a fost filmat depasind un autoturism "Matiz" intr-o curba, in zona de actiune a liniei continue si a indicatorului care interzice depasirea. Pentru ca a incalcat reglementarile rutiere in vigoare, bucuresteanul a fost sanctionat contraventional cu 4 puncte amenda, in valoare de 156 lei si i s-a ridicat permisul de conducere, in vederea suspendarii, pe o perioada de 30 de zile.
"S-a prezentat la sediul Serviciului in programul de audiente si a expus ca nereala situatia. I-am explicat posibilitatea de a contesta in instanta acest proces-verbal si de a solicita restituirea permisului. A spus ca va uza de aceasta modalitate de a reintra in posesia permisului, dupa care a plecat. In scurt timp a revenit de pe hol si a spus ca va intra in greva foamei, in fata sediului. I-am raspuns ca e dreptul lui sa faca acest lucru, ca nu avem cum sa-l impiedicam, numai sa nu ne dea peste cap activitatea, in sensul sa nu blocheze intrarea in sediu, in parcarea auto si alte lucruri care tin de activitatea noastra curenta", ne-a precizat subcomisar Dumitru Budes, seful Serviciului Politiei Rutiere Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii