Mergi la conţinutul principal

Grevă la CSM Brăila

* protestatarii spun că mai bine de jumătate din personalul aflat în subordinea Ministerului Tineretului şi Sportului este încadrat la salariul minim pe economie

 

 

 

În acest moment salariaţii Clubului Sportiv Municipal Brăila sunt în grevă. Ei au întrerupt munca şi protestează, principala revendicare fiind de ordin salarial. Mai precis, greviştii doresc să atragă atenţia asupra stării dramatice a salarizării din sistemul teritorial al Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS).

“Protestăm împotriva nepăsării de care dă dovadă Guvernul cu privire la salarizarea personalului din subordinea MTS. Peste 50% dintre aceştia au salariul minim pe economie în care este inclus şi singurul spor care ni se acordă, cel de vechime. Suntem în stradă să-i susţinem pe colegii noştri care în acest moment pichetează Ministerul”, a declarat Irina Roată, liderul organizaţiei brăilene a Sindicatului Naţional al Tineretului şi Sportului.

Membrii Sindicatului Naţional al Tineretului şi Sportului din ţară sunt la Bucureşti unde pichetează MTS, în speranţa că se va găsi calea legală prin care doleanţele lor să fie rezolvate.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro