Mergi la conţinutul principal

Grădiniţă din Brăila cu gard de nota 10

• gardul care înconjoară incinta Grădiniţei nr. 39, din cartierul Viziru, şi-a schimbat complet înfăţişarea, graţie unei iniţiative venite din partea unui consilier local • Primăria, conducerea grădiniţei dar şi Liceul de Artă au fost parte a acestui proiect ce a constat în realizarea unor desene ce aduc un plus de culoare şi veselie întregii zone

 

Preşcolarii înscrişi la Grădiniţa cu program prelungit nr. 39, din cartierul Viziru, vor percepe, cu siguranţă, ca fiind mult mai prietenos şi primitor locul unde trebuie să îşi petreacă ziua, graţie unei iniţiative venite din partea unui consilier local şi puse în practică de conducerea unităţii şcolare, ajutată de Primărie şi de elevii cu înclinaţii artistice din cadrul Liceului de Artă “Hariclea Darclee”. Astfel, consilierul municipal Petru Gojan a propus ca gardul grădiniţei să fie decorat cu desene viu colorate, potrivite pentru specificul unităţii de învăţământ. Consilierul a contribuit şi practic la materializarea acestei idei, donând varul lavabil alb care a servit drept suport pentru realizarea desenelor. Pictura pe partea exterioară a gardului a fost făcută de câţiva elevi ai Liceului de Artă, care au înfrumuseţat locul cu motive florale şi personaje de desene animate. Pe partea interioară a gardului, au fost invitaţi să îşi exprime talentul la desen chiar micuţii care învaţă la Grădiniţa nr. 39. Ajutaţi de doamnele educatoare dar şi de colegii mai mari de la Liceul de Artă, aceştia au desenat, fie liber, fie după şablon, în principal flori viu colorate.

Primăria a fost parte a acestui proiect, punând la dispoziţie vopselurile necesare, care au costat circa 2.000 de lei. Ieri, la decorarea părţii interioare a gardului au contribuit efectiv şi primarul Marian Dragomir şi viceprimarii Doiniţa Ciocan şi Alexandru Jantea. Primarul s-a încumetat să deseneze cu mâna liberă o floare, în timp ce viceprimarul Ciocan s-a ajutat de un şablon. Neîncrezător în talentul său de desenator, viceprimarul Jantea a contribuit şi el, totuşi, cu o pată de culoare la acest proiect menit să bucure ochii tuturor celor care trec pragul Grădiniţei 39 sau care doar trec, pur şi simplu, prin zonă. 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro