Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Golul lui Balta a scos Petrolul pe linia de plutire

Chiar daca nimeni nu-i dadea vreo sansa in deplasarea de la Dodu, formatia petrolista a reusit sa produca una dintre surprizele etapei, smulgind un punct pe terenul unei echipe aflate in prima jumatate a clasamentului.
In prima repriza, in care s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, fiecare dintre cele doua combatante a irosit cite doua ocazii. Stanciu si Ene au ratat pentru bucuresteni, Balta si Ghioca pentru petrolisti.
In minutul 60, Ene a deschis scorul pentru gazde si citeva minute mai tirziu Orlando ar fi putut sa-l majoreze, dar s-a opus eficient portarul Cristea.
Petrolistii au preluat insa initiativa si in trei rinduri au trecut pe linga egalare. Seria ratarilor a fost deschisa de Bratu care a sutat destul de puternic insa Tone a deviat mingea de la vinclu. Portarul bucurestean a mai avut apoi alte doua interventii salvatoare, in minutul 65 si 70, la suturile expediate din afara careului de Ghioca si Balta.
Presiunea petrolistilor s-a concretizat cu zece minute inainte de final cind Balta a sutat violent de la 40 de metri, mingea l-a lovit pe fundasul central al gazdelor, Tanase, si a ricosat in poarta, pacalindu-l si pe goal keeper-ul bucurestean.
In ultimele minute s-a jucat pe contre, dar nici una dintre echipe nu a mai reusit sa pericliteze poarta adversa si astfel Petrolul a obtinut un punct foarte pretios si un salt pe locul al 14-lea, iesind din zona retrogradarii.
Petrolul: Cristea - Costea (min. 65: Radu), Pelin, Radulescu, Ionita, Stanciulescu - Grosu, Hrinca, Balta - Bratu, Ghioca.

Oil Terminal Constanta - UFC Chitila 0-1 (0-0)
Rocar Bucuresti - Inter Gaz Bucuresti 3-1 (1-0)
Dinamo II Bucuresti - Callatis Mangalia 5-0 (2-0)
CS Ovidiu - Steaua II Bucuresti 1-0 (1-0)
Phoenix Ulmu - Politehnica Timisoara 5-0 (1-0)
Viitorul Insuratei - Dunarea Calarasi 0-1 (0-0)
Dodu Bucuresti - Petrolul Braila 1-1 (0-0)
Aurora Cernavoda - Unirea Slobozia
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii