Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Golden Pilitz

Presedintele Basescu nu a ascuns niciodata faptul ca ii place spritul. Nici nu avea cum, pentru ca ar fi fost tradat de expresia fetei. Nu a ezitat sa se lase filmat pe la chiulabale cu paharul in mina, descheiat la camasa pina la piept si topaind de mama focului. "E baiat de comitet!" se prea poate sa fi exclamat atunci barbatii care au vazut aceste scene la televizor si s-au regasit in presedintele Basescu. Si adevarul este ca, vrem nu vrem, seful statului a ajuns model pentru tot mai multi dintre romani. Stilul ciufut si imprevizibil al lui Basescu ii captiveaza pe romani. Mai ales de cind s-a declarat microbist incurabil, mergind in tinuta lejera la meciurile Stelei si Rapidului pentru a scuipa cu ciuda o saminta la ratari si pentru a se bucura zgomotos la goluri.
Surprinzator, joi seara, presedintele a lipsit de la "meciul unei natiuni" sau "meciul mileniului", cum s-au hazardat televiziunile sa boteze duelul dintre Steaua si Rapid. Oficial, cica s-ar fi suparat pe Gigi Becali, pentru ca latifundiarul din Pipera i-a insultat pe Copos si Tariceanu. Mi-e greu sa cred ca lui Basescu ii pasa de Copos si Tariceanu si ca s-a suparat pe patronul Stelei pentru mirlaniile debitate la adresa celor doi demnitari. Dovada si faptul ca, dupa meci, cei doi s-au intilnit, normal, la "Golden Blitz" si au sarbatorit impreuna, in nici un caz cu ceai sau suc de fructe. Imaginile cu Basescu si Becali la aceeasi masa, echipati in tinuta lejera, cu tigarile in mina si cu o lumina suspecta in ochi au fost reluate ieri pina la saturare de televiziuni. Amindoi rideau cu gura pina la urechi, gesticulau ca la miting si savurau momentul. Atunci am inteles de ce nu a vrut Basescu sa mearga la meci: pentru ca pe stadion este interzis consumul bauturilor alcoolice, chit ca esti mare presedinte de tara sau un simplu sofer de autobuz. Basescu a stat linistit la "Golden Blitz" si s-a intretinut marinareste la masa, dupa care, atunci cind a aparut si Gigi Becali, au dat-o amindoi pe sampanie. Poante, glume, ha-haieli, toate au fost inregistrate regulamentar pe banda video. La finalul mini-chefului, o scena surprinzatoare: Basescu se urca la volanul unui Volkswagen Golf, face din mina ziaristilor si porneste naiba stie unde, ca spre casa nu prea parea sa aiba chef sa se indrepte. Nu am nici o dovada ca presedintele era manga la volan. Nu i-am luat probe de singe, habar n-am ce alcoolemie avea in acel moment, dar pot spune cu certitudine ca era beat de fericire. Steaua se calificase, la "Tuca Show" a zis niste treburi care-i stateau de mult pe suflet si, ca si cum astea nu ar fi fost de-ajuns, le-a aratat romanilor cum trebuie sa procedeze atunci cind au chef de baut: sa mearga cu masina la si de la circiuma. Baiat de comitet acest Basescu, pupa-i-as chelia lui de sofer vesel! Si bag mina-n foc ca nici un politist de la capitala n-a vazut faza asta la televizor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii