Skip to main content

Glume proaste la 956 - telefonul Jandarmeriei

Desi 956 este un numar de urgenta infiintat la nivelul Inspectoratului Judetean de Jandarmi pentru a veni in sprijinul cetatenilor, care au nevoie de ajutorul fortelor de ordine in anumite situatii critice, se gasesc totusi destule persoane care suna doar pentru a face glume proaste, punindu-i pe jandarmi pe drumuri degeaba.
Astfel, din cele 325 de solicitari adresate IJJ prin 956, de la inceputul anului, 280 de situatii au fost rezolvate. In cazul celorlalte 45 de sesizari s-a constatat ca ele nu se confirma, totusi efectivele Detasamentului Mobil de Jandarmi au fost nevoite sa se deplaseze la locurile specificate in urma apelurilor telefonice.
"Au fost constatate 22 de infractiuni cu 28 de autori depistati. Din totalul faptelor, 14 reprezinta infractiuni de furt, 7 sint infractiuni de lovire si alte violente, iar o infractiune este de distrugere. In urma constatarilor s-au aplicat 194 de sanctiuni contraventionale in valoare de 37.028 lei noi, respectiv 370 milioane de lei vechi", a declarat purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, capitan Iulian Timofei.
In perioada ianuarie - mai, Detasamentul Mobil din cadrul IJJ a intervenit prompt si la solicitarile venite prin numarul de urgenta 112, ocazie cu care s-au luat masurile legale impotriva unor persoane care au comis fapte de natura infractionala si contraventionala pe raza municipiului si judetului.
Din totalul apelurilor primite la 112, 90 au fost de competenta jandarmilor, acestea fiind confirmate in totalitate.
"In urma acestor apeluri s-au constatat 13 infractiuni cu 16 autori identificati, din care 10 reprezinta furturi, 2 infractiuni de lovire si alte violente si o infractiune de distrugere. Valoarea celor 66 de sanctiuni aplicate se ridica la 10.370 lei, adica peste 100 de milioane de lei vechi", a precizat capitan Iulian Timofei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu