Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gimnastii romani s-au calificat in patru finale la CE de Volos

Gimnastii romani s-au calificat in finala pe echipe la CE de la Volos, care va avea loc simbata, dar si in finalele de duminica la sol, cal cu minere si sarituri, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Echipa Romaniei s-a calificat de pe locul sapte, penultimul care asigura calificarea, in finala Campionatelor Europene de gimnastica masculina de la Volos, din Grecia, obtinind punctajul 265,625. Rusia, cu 273,550 de puncte, s-a calificat de pe primul loc, fiind urmata de Ucraina si Franta.
Gimnastii Marian Dragulescu, Razvan Selariu, Daniel Popescu, Alin Jivan si Flavius Koczi au obtinut totodata calificari in finalele pe aparate, dupa cum urmeaza: la sol - Marian Dragulescu (prima nota a calificarilor, 15.975) si Razvan Selariu (locul doi, 15.525), la cal cu minere - Daniel Popescu (locul doi, cu 15.250) si Flavius Koczi (locul 8, cu 14.800) si la sarituri - Marian Dragulescu (primul loc, cu 16.575) si Alin Jivan (locul trei, cu 16.450). Sportivii romani nu au obtinut locuri calificante in finalele de la inele, paralele si bara fixa.
Vineri, la CE de la Volos, sint programate calificarile la juniori, simbata va avea loc concursul pe echipe la seniori, iar duminica, in ultima zi a competitiei, se vor desfasura finalele pe aparate, atit la seniori, cit si la juniori. Delegatia Romaniei are obiectiv la CE masculin de la Volos cistigarea a 1-2 medalii.
"Se asteapta o reactie din partea Romaniei, care a dezamagit in calificari, aratind un nivel scazut la majoritatea aparatelor. Desi Romania n-a convins ca este capabila sa cistige pentru a treia oara consecutiv aurul pe echipe, are totusi potential sa lupte pentru medalia de aur, daca va evita greselile facute in calificarile de joi, cind gimnastii au stralucit doar la sol si sarituri, condusi de incredibilul Marian Dragulescu", se arata intr-un comentariu pe site-ul oficial al CE de la Volos.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii