Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali vrea arbitri straini la meciurile din Divizia A

Finantatorul FC Steaua Bucuresti, Gigi Becali, a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ca este dispus sa suporte toate cheltuielile legate de aducerea de brigazi de arbitri straini la toate meciurile din Divizia A, deoarece nu mai are incredere in nici un "cavaler al fluierului" roman.
"Nu mai am incredere in nici un arbitru roman, vreau arbitri straini, platesc eu tot. O sa propun la CCA acest lucru. Daca e, platesc pentru toata Divizia A, sa vina la toate meciurile arbitri straini. Toata lumea zice: "Vrem arbitri corecti, dar de unde sa-i luam?" Uite, platesc eu sa vina arbitri din strainatate", a spus Becali.
Gigi Becali a spus duminica, dupa meciul FC National - Steaua, scor 0-0, din etapa a XVII-a a Diviziei A, ca echipa sa a fost dezavantajata clar de arbitraj si ca la mijloc se afla FC Dinamo, care da bani arbitrilor.
Contactat telefonic de MEDIAFAX, presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a afirmat ca aceasta este o sugestie si, ca orice propunere, trebuie analizata. "Este greu de pus in practica asa ceva. Numai FRF poate lua o asemenea decizie. In regulament exista un articol in care FRF, prin CCA, poate aduce arbitri straini la anumite meciuri", a spus Constantin.
Centralul Alexandru Deaconu si asistentul Nicolae Marodin, a caror maniera de arbitraj la meciul FC National - Steaua a fost contestata dur de oficialii stelisti, care au cerut excluderea acestora din activitate, au primit nota 6,70, respectiv 7 din partea observatorului Ioan Muresan. Prestatia intregii brigazi va fi analizata in aceasta dupa-amiaza de Compartimentul de analiza si evaluare al CCA.
Media notelor transmise de observatori pentru arbitri dupa etapa a XVII-a a Diviziei A este 7,92 pentru centrali, 8,09 pentru arbitri asistenti, media generala fiind 8,00. Nota cea mai mica acordata centralilor a fost 6,70 iar cea mai mare 8,50, in timp ce nota maxima pentru asistenti a fost 8,50, iar cea mai mica 7,00.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii