Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ghita Buricea vrea sa scape din arest

In urma cu doua zile, judecatorii braileni au respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulata de Ghita Buricea, unul din liderii gruparii interlope din Radu Negru - Mogador, aflat in prezent in arest preventiv impreuna cu alti "tovarasi". La scurt timp, nemultumit de sentinta magistratilor de la Judecatorie, Buricea a declarat recurs, procesul urmind sa se judece la instanta superioara, respectiv Tribunalul Braila. Practic, la aceasta ora, libertatea lui Ghita Buricea se afla in miinile judecatorilor.
Respectivul a fost arestat preventiv la sfirsitul lunii trecute pentru tulburarea grava a linistii si ordinii publice, impreuna cu Gigi Tiganoiu, zis "Grasu", Viorel Gagu, zis "Neveu", Vasile Tincu zis "Saolin", Costel Gheorghe (autorul tentativei de omor de la tribunal), Marin Sima, zis "Martin" si Marian Cristea zis "Cioara". Sima si Cristea au fost arestati in lipsa, la fel ca si Costica Buricea, care se sustrage in prezent urmaririi penale. Initial, mai fusesera arestati preventiv Adrian Balan, zis "Adi", Ionel Marian Comanescu, Ionel Marin zis "Titiu", Traian Soare zis "Mamaie", Marin Lazar zis "Maghighi", Gelu Eduard Stamate zis "EKT" si Sorin Marcel I., zis "Chioru", insa acestia au fost pusi in libertate pe 1 mai 2007. Toti cei de mai sus s-au aflat la Palatul de Justitie in ziua de 15 decembrie 2006, la procesul clanurilor Buricea si "Catali". In acel moment, membrii gruparilor interlope rivale s-au incaierat si s-au alergat prin salile tribunalului, dind peste cap actul de justitie si bagind groaza in justitiabili si magistrati. Pentru a-i pune la punct pe scandalagii, a fost necesara interventia mai multor echipaje ale Politiei, Jandarmeriei si DPIR.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii