Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ghisa are promis un contract la CFR Cluj daca inscrie in meciul cu Dinamo

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, i-a promis patronului-jucator al gruparii Sanatatea Cluj, Aurelian Ghisa, un contract la formatia feroviara, in cazul in care va reusi sa marcheze in meciul cu Dinamo, din optimile Cupei Romaniei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"I-am promis un contract de transfer daca il invinge pe Lobont. I-as fi imprumutat si citiva jucatori, ca sa-si intareasca echipa, dar nu se mai poate", a spus Muresan.
Pe de alta parte, Aurelian Ghisa vrea ca suporterii de la CFR si Universitatea Cluj sa sustina impreuna echipa sa la meciul cu Dinamo, din optimile Cupei Romaniei. Ghisa le-a propus galeriilor rivale sa se uneasca miercuri, pe stadionul CFR. "Am invitat ambele galerii la meci, pentru a sustine fotbalul clujean. Fac un apel la public, sa se pregateasca de o sarbatoare, nu de un razboi", a spus Ghisa.
Patronul-fotbalist a afirmat ca jucatorii de la Sanatatea sint foarte motivati. "Acest meci cu Dinamo, din optimile Cupei Romaniei, inseamna cea mai mare realizare din istoria clubului nostru. Pentru unii jucatori, este ultima sansa de a juca impotriva unei echipe din Liga I. Am simtit ca mobilizarea este maxima", a spus Aurelian Ghisa.
Meciul Sanatatea Servicii Publice Cluj - Dinamo, din optimile Cupei Romaniei, se va juca miercuri, de la 16.15, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, din Cluj-Napoca.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii