Mergi la conţinutul principal

"Ghidul expertului tehnic - Expertiza tehnica in constructii" - vol II

Inginerii constructori au la dispozitie de acum si volumul II al cartii "Ghidul expertului tehnic - Expertiza tehnica in constructii", realizata de prof. univ. dr. ing. Ana Maria Gramescu, drd. ec. Daniela Barbu si ing. Victor Ionescu.
Lucrarea a aparut, zilele trecute, la editura Asociatia Generala a Inginerilor din Romania (AGIR) si se adreseaza specialistilor in constructii care desfasoara activitati de expertiza tehnica judiciara si extrajudiciara. Lucrarea isi propune sa vina in intimpinarea institutiilor interesate in analiza elementelor probatorii in domeniul constructiilor atit sub aspect tehnic, cit si economic in scopul solutionarii cauzelor. Expertiza tehnica reprezinta una din probele cu grad sporit de obiectivitate fata de celelalte probe, pentru ca sint intocmite de catre persoane de specialitate cu o inalta tinuta profesionala si care isi bazeaza concluziile pe constatari stiintifice proprii, dar si pe prescriptii tehnice si legale, contribuind in cel mai inalt grad la stabilirea adevarului. Aceasta carte actualizeaza problematica si metodologia de elaborare a expertizelor tehnice in constructii in conformitate cu progresul tehnic si cu normele europene in domeniu. In cele 38 de capitole sint prezentate elemente privind expertiza tehnica in constructii, metode tehnico - stiintifice utilizate, infractiuni si contraventii in activitatea de constructii, elemente privind proprietatea imobiliara si stabilirea valorii juste a acesteia.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro