Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gheorghe Chiru nu se grabeste sa dea in judecata SRI

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Chiru, nu a facut inca demersurile necesare pentru a da in judecata SRI-ul, pentru ca-i asculta telefoanele. Chiru a anuntat cu surle si trimbite in urma cu circa doua luni ca s-a saturat de persecutiile la care este supus, prin ascultarea tuturor telefoanelor sale, si ca, dincolo de injuraturile pe care le adreseaza din principiu celor care-l supravegheaza in acest fel, s-a decis sa dea o lectie SRI. La acel moment, intrebat fiind daca are dovezi clare, cu care sa probeze in instanta ca este ascultat, si, mai mult, ca aceia care-l asculta sint de la SRI, vicele CJ declara ca are tot ce-i trebuie si le va arata el sereistilor, sa se invete minte sa-si mai bage nasul - respectiv urechea - unde nu le fierbe oala.
Nici pina acum insa viteazul politician nu a facut pasul de la vorba la fapta, motivul invocat fiind acela ca vrea sa-si puna toata documentatia la punct si sa nu mai piarda vremea prin tribunale, cu aminari de termene: "O sa dau in judecata SRI-ul, dar am mai aminat putin. Nu e nici o problema, o sa vedeti ca, asemanator altor cazuri, nu va expira termenul. O s-o fac, ce credeti, ca am vreo teama? Poate am si eu motivatiile mele, daca am mai lasat sa treaca putin timp. Este o problema a mea, pe care n-o s-o las asa. N-o sa scape cei care au facut asta. Am doua-trei lucruri pe care o sa le pun pe tapet, in viitorul apropiat. Am si eu argumentele mele, am nevoie de toate hirtiile, ca nu te duci doar cu o hirtie la judecata".
Intrebat fiind cam ce inseamna viitorul apropiat, Chiru a declarat ca se refera la finele lunii august, inceputul lunii septembrie.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii