Mergi la conţinutul principal

Gestionar trimis in judecata pentru delapidare

Desi, intre timp, a achitat paguba, un tinar de 25 de ani, fost agent de vinzari la SC "Syly Com" SRL, a fost dat pe mina instantei de judecata intrucit, in perioada noiembrie 2007 - 1 martie 2008, a delapidat suma de 5.320 de lei.
Iordan-Iulian C. a fost angajat la "Syly Com" din iulie anul trecut, avind calitatea de agent de vinzari, cu atributii de gestionar. Practic, respectivul distribuia marfa si incasa contravaloarea acesteia in municipiul si judetul Braila. Pe 1 martie 2008, reprezentantii firmei au intocmit un prim inventar al bunurilor aflate in gestiunea invinuitului, constatind, initial, o lipsa de 4.294 lei. Citeva zile mai tirziu, paguba s-a majorat cu inca 1.023 lei. In final, prejudiciul cauzat SC "Syly Com" SRL a fost de 5.319, 49 lei, iar invinuitul s-a angajat sa plateasca respectiva suma. Cu toate acestea, n-a scapat de raspundere penala. Iordan-Iulian C. le-a spus anchetatorilor ca bunurile lipsa le-a consumat singur, insa oamenilor legii le-a fost greu sa accepte ca respectivul ar fi fumat, in medie, cite 8 pachete de tigari pe zi, data fiind perioada in care s-a comis delapidarea. Fostul agent de vinzari a fost, initial, cercetat si pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, insa, in final, Parchetul a dispus NUP (neinceperea urmaririi penale) pe motiv ca "fapta nu exista" (art. 10 din Codul de procedura penala). Instanta urmeaza sa se pronunte.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu