Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gerul a facut deja o victima la Braila

Din cauza temperaturilor foarte scazute din ultimele doua zile, un batrin de 80 de ani cu domiciliul in orasul Ianca si-a pierdut viata. Victima a fost gasita inghetata in zapada, in zona statiei de cale ferata de la Dedulesti. Cel care a descoperit corpul neinsufletit a fost un mecanic de locomotiva care a sesizat Politia.
"In ziua de 3 ianuarie, lucratori de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Faurei au fost sesizati de mecanicul de locomotiva al unui tren de marfa ca in zona statiei Dedulesti, la km 181, la o distanta de 6 metri de linia de cale ferata se afla o persoana decedata in zapada", a precizat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, subinspector Jenel Sogor.
Dupa anuntarea incidentului, la fata locului s-a deplasat imediat o echipa de politisti care a demarat cercetarile. Astfel, oamenii legii au stabilit ca victima se numeste Mihai H., de 80 de ani, din orasul Ianca, si ca plecase de la domiciliu din data de 2 ianuarie, in jurul orei 16.00. Din cauza virstei inaintate, organismul nu a putut face fata gerului cumplit, iar batrinul a decedat. Cadavrul nu prezenta semne vizibile de violenta, fapt pentru care a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei mortii.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii