Mergi la conţinutul principal
Activitate deputat

George-Adrian Paladi, în circumscripția electorală nr. 9 – județul Brăila

* prezent în mod constant la activitățile desfășurate în localitățile județului, parlamentarul brăilean a fost alături de elevii de la Școala Gimnazială Vădeni, cărora le-a împărtășit și din propria experiență de viață * la activitatea desfășurată împreună de deputatul George-Adrian Paladi și primarul Stanca Coman au participat 30 de elevi ai Școlii Gimnaziale cu clasele I-VIII Vădeni, pe terenul de sport al comunei, inaugurat pe 25 februarie a.c. * a fost prezent și părintele paroh Aurel Coman, care i-a binecuvântat pe copii

 

Vineri, 15 aprilie, deputatul PSD George-Adrian Paladi s-a aflat în comuna brăileană Vădeni, unde s-a întâlnit cu elevii școlii din localitate, la noul Centru de agrement al localității. Este vorba de o activitate a deputatului brăilean, inițiată și desfășurată în colaborare cu  primarul  Stanca Coman și cu Școala Gimnazială cu clasele I-VIII Vădeni, condusă de prof. Steluța Perianu. Activitatea, derulată sub genericul „Jocurile copilăriei”, a avut loc în zona Parcului de la Vădeni, cu participarea a 30 de elevi de la clasele V-VIII, mari iubitori de sport, și a prof. Cătălin Stănescu și prof. Mihai Gheorghiță, de la Școala Gimnazială Vădeni.

El însuși mare iubitor de sport, pe care l-a practicat încă din copilărie, deputatul brăilean a participat la concursul inițiat, ad-hoc, pe terenul de fotbal și i-a recompensat pe cei mai buni sportivi de la Vădeni. Toți participanții la activitate au primit mingi, rucsacuri și dulciuri. A fost prezent și părintele paroh Aurel Coman, care i-a binecuvântat pe copii și le-a vorbit despre binele comunității, despre comunicare și comuniune.

„Parcul de la Vădeni a fost realizat cu ajutorul fondurilor europene, fiind inaugurat pe data de 25 februarie a.c. Prin acest proiect, în valoare de 2.010.000 lei, s-a realizat un loc de joacă pentru copii și un teren de sport modern, multifuncțional, unde copiii și tinerii de la Vădeni pot practica baschet, tenis, fotbal și handbal”, ne-a declarat  Stanca Coman, primarul comunei Vădeni.

Nu este singurul proiect finalizat în ultimul an, la Vădeni. Din fonduri proprii, aici a fost construit noul sediu al Primăriei Vădeni, inaugurat în noiembrie 2021, proiect în valoare de 3.700.000 de lei. Amintim, de asemenea: Punctul de informare Vădeni (realizat cu fonduri europene), parcul de la Baldovinești și terenul de sport multifuncțional, de asemenea, de la Baldovinești.

Printre proiectele de viitor ale primarului de la Vădeni amintim: realizarea unei săli de evenimente în satul Pietroiu, extinderea rețelei de gaze naturale în toate localitățile UAT Vădeni, reabilitarea/extinderea Școlii Baldovinești și realizarea Centrului multifuncțional de la Parohia Vădeni.

La fel de angajat în activitatea legislativă, precum în cea din sânul comunității pe care o reprezintă în Parlament, deputatul George-Adrian Paladi a prezentat cele mai recente inițiative legislative ale Partidului Social Democrat, măsuri menite să vină în sprijinul populației:

„PSD a prezentat pachetul de măsuri «Sprijin pentru România», pentru compensarea creșterilor de prețuri și stimularea producției naționale. Camera Deputaților a dezbătut și a aprobat, deja, primele două măsuri, respectiv dublarea valorii normei de hrană din spitale, de la 11 la 22 de lei/zi și majorarea salariului minim din agricultură și industrie alimentară, la 3.000 de lei brut, concomitent cu reducerea semnificativă a impozitului pe venit și a CAS-ului, măsuri ce intră în vigoare la 1 iunie a.c. Agricultorii vor primi, în plus, 10% primă de la stat din valoarea materiei prime pe care o vând către un procesator român. Așa, putem produce hrană mai ieftină și mai sănătoasă, 100% românească și, în plus, dezvoltăm și industria alimentară. În pachetul «Sprijin pentru România», ministrul PSD al Finanțelor a definitivat proiectul de hotărâre de guvern prin care se reia schema de ajutor de stat pentru firmele care fac investiții de peste 1.000.000 de euro”, ne-a declarat George-Adrian Paladi.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro