Mergi la conţinutul principal

Gaudeamus Quartet - Filarmonica Brașov, concert cameral extraordinar la Brăila

* evenimentul este organizat de Filarmonica "Lyra - George Cavadia" și va avea loc sâmbătă, 20 noiembrie, la ora 18.00, la Casa Tineretului * bilete se pot achiziționa de la Agenția Filarmonicii sau online pe site-ul blt.ro

 

Cu o bogată experiență și o dedicare de 35 de ani în slujba Muzicii, Gaudeamus - Filarmonica Brașov poposește pe tărâmuri brăilene pentru a ne propune o cufundare în lumea artei sonore. Pe 20 noiembrie 2021, ora 18.30, Filarmonica "Lyra - George Cavadia" Brăila vă invită la un Concert cameral extraordinar la Casa Tineretului Brăila, în care veți avea onoarea de a îi cunoaște și de a-i asculta pe cei patru mesageri ai frumosului. Componența formației camerale s-a schimbat de-a lungul timpului ajungând în prezent la formula: Lucia Neagoe - vioara I, Raluca Irimia - vioara a II-a, Leona Varvarichi - violă și Ștefan Neagoe - violoncel.

Prezentarea concertului va fi realizată de doamna profesor Marilena Niculescu, iar repertoriul variat vă va încânta și binedispune:

W. A. Mozart – Divertimento KV 136, în re major.

Fritz Kreisler – Chagrin d’amour.

Fritz Kreisler – Beau Rosmarin.

Fritz Kreisler – Plaisir d’amour.

J. Massenet – Meditație din „Thais”.

J. Brahms – Dans ungar nr. 5.

A. Dvorak – Humoresque

J. Strauss (tatăl) – Sperl Polka.

J. S. Bach – Aria

D. șostakovici – Allegretto

A. Schnittke – Polka

C. Dimitrescu – Dans țărănesc

D. Dinicu – Hora staccato

“Nu uitați că, din cauza situației pandemice, sala poate fi ocupată doar în proporție de 30%. Locurile fiind limitate, vă invităm să achiziționați cât mai repede bilete de la Agenția Filarmonicii din Strada Ana Aslan nr. 29 sau de pe platforma blt.ro. Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu