Mergi la conţinutul principal

Gata cu investiţiile «futuriste», care doar risipesc banul public!

Preşedintele Consiliului Judeţean, FrancisK Chiriac, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că, în mandatul 2016-2020, vor fi cofinanţate din bugetul judeţului doar acele proiecte care sunt "de utilitate publică şi în folosul comunităţii".
"Le-am cerut primarilor toate proiectele pe care vor să le facă în mandatul 2016-2020 şi le-am spus că le prioritizăm pe cele care sunt de utilitate publică şi în folosul comunităţii. Exemple gen fântână arteziană nu cred că reprezintă o prioritate. O să am o discuţie cu ei şi cred că ar fi mai bine să se axeze pe partea de reabilitări grădiniţe, şcoli, centrul civic, unde lumea poate folosi acel lucru sau se poate bucura de acea investiţie", a declarat şeful judeţului, pentru că, spune el, printre lucrurile pe care primarii şi-au propus să le pună în practică se numără şi proiecte care nu ar fi imperios necesare pentru comunitatea respectivă.
"Sunt şi proiecte «futuriste», să le spunem aşa, dar am discutat cu primarii. Vreau să ajung în fiecare localitate şi vom lua punct cu punct fiecare proiect şi sperăm să ajungem la o concluzie, astfel ca ei să ştie dinainte care proiecte le vom cofinanţa şi care nu", a mai precizat Chiriac.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro