Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gasiti morti in casa

La morga Serviciului de Medicina Legala se afla cadavrul unui barbat gasit mort in casa, pe data de 6 aprilie. Ludovic V. de 57 ani domicilia pe strada Mioritei si, dupa spusele celor care l-au cunoscut, avea mai multe afectiuni medicale. Vineri seara, el a fost gasit in stare de putrefactie de catre locatarii blocului 18, care au sesizat imediat Politia si a fost transportat la morga. Ieri dimineata medicii legisti au efectuat necropsia cadavrului si au constatat ca pe corpul barbatului nu erau urme de violenta si ca decesul s-a datorat unor cauze naturale.
In dimineata zilei de 7 aprilie, un alt barbat a fost gasit mort in casa. Este vorba despre Eugen F., de profesie faiantar, care a decedat in apartamentul unei cunostinte, Romica S., la care efectua unele lucrari de renovare a imobilului. Proprietarul locuintei a anuntat imediat Politia, iar cadavrul a fost transportat la morga, pentru efectuarea autopsiei. La fel ca si in cazul precedent, barbatul era cunoscut cu afectiuni medicale, iar cauza decesului a fost naturala. Tot pe 7 aprilie, Eana U. din comuna Tufesti, a sesizat agentilor de la Postul de Politie din localitate ca fiul ei, Daniel U., de 19 ani, este decedat in locuinta. Echipa operativa care s-a deplasat la fata locului a stabilit ca victima a decedat ca urmare a strangularii cu o plasa pentru protectie impotriva tintarilor pe care o avea infasurata pe cap si era legata de un drug metalic al ferestrei. In urma efectuarii necropsiei s-a stabilit ca moartea a survenit pe fondul insuficientei cardio-respiratorii provocata de comprimarea pachetului musculo-nervos al gitului cu latul.

Sfirsit tragic pentru doi sugari

In seara zilei de 6 aprilie a.c., ora 20.50, Gheorghe L., din localitatea Satuc, comuna Galbenu, a sesizat la Politie ca minorul Marius L., in varsta de 6 luni, a decedat la domiciliul parintilor.
Echipa operativa deplasata la fata locului a stabilit ca minorul a fost lasat nesupravegheat circa 30 de minute, momente in care mama acestuia a plecat la cumparaturi, iar copilul a decedat in pat, cu fata in sus.
Din primele cercetari a rezultat ca pe cadavru nu se aflau urme vizibile de violenta; corpul neinsufletit a fost transportat la morga si, dupa efectuarea autopsiei s-a stabilit ca decesul a fost cauzat de asfixia mecanica cu bol alimentar.
Pe data de 7 aprilie, la morga Serviciului de Medicina Legala a fost adus un alt copil, o fetita de numai 5 luni, din localitatea Ciocile. Micuta G. G. se nascuse subponderal si, in cele 5 luni de viata, avusese diverse probleme de sanatate, care au condus in final la decesul acesteia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii