Mergi la conţinutul principal

Gardul viu de la Polivalentă a fost smuls complet din rădăcini

Gardul viu care exista în scuarul din faţa Sălii Polivalente încă de când s-a construit cartierul Hipodrom a devenit istorie. Zilele trecute, angajaţii Direcţiei "Seroplant" din cadrul Primăriei Brăilei au scos din rădăcină respectivul gard viu, iar în prezent se lucrează pentru nivelarea terenului. La acţiune au fost cooptaţi şi deţinuţi din cadrul Penitenciarului Brăila, din rândul celor care au drept de muncă.
Conducerea "Seroplant" susţine că gardul viu a fost scos la iniţiativa Primăriei Brăila, dar şi datorită cererilor formulate de locatarii cartierului Hipodrom. "Existau plângeri legate de mizeria care exista la adăpostul gardului viu. Acest lucru s-a confirmat. După ce am început acţiunea, am scos de acolo mai mult de cinci maşini de gunoi. A fost o cantitate uriaşă de deşeuri de tot felul, de la sticle, borcane şi cartoane, până la saltele de dormit. Locul devenise adăpost pentru oamenii străzii şi pentru câinii fără stăpân", ne-a declarat Ligia Drăgan, directorul "Seroplant" Brăila. Aceasta spune că pe terenul respectiv va fi pus gazon şi se vor planta arbori şi arbuşti. "Se renunţă la gardul viu. Nici flori nu se vor pune, ci doar gazon", a precizat directorul Drăgan.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro