Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galmopan a cistigat trofeul de excelenta in creativitate

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) acorda anual mai multe trofee de excelenta firmelor care s-au evidentiat prin activitatea desfasurata. Trofeul de excelenta este cea mai prestigioasa distinctie ce atesta competenta, creativitatea, spiritul de inovatie si managementul prin calitate al firmei care a atins nivelul excelentei. Acesta este oferit firmelor care, pe baza rezultatelor economico-financiare de exceptie, s-au pozitionat in ultimii cinci ani pe locul intii in Topul National al Firmelor. Printre firmele premiate la Gala Excelentei in Afaceri-2005 se numara si societatea Galmopan, cel mai mare producator de piine si produse de panificatie din Galati, care si-a adjudecat trofeul de excelenta in creativitate. Camera de Comert si Industrie a Romaniei si OSIM acorda trofeul amintit in vederea stimularii si premierii firmelor cu preocupari in ceea ce priveste activitatea de protejare a proprietatii intelectuale (brevete de inventii, desene si modele industriale).
Trebuie spus ca societatea Galmopan a primit si la sfirsitul lunii noiembrie o distinctie din partea OSIM, fiindu-i decernat premiul al doilea in cadrul competitiei "Trofeul creativitatii".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii