Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO: Președintele PNL, Ludovic Orban, vizită la podul de la Brăila în drum spre Galați

* liderul PNL la nivel central, Ludovic Orban, a oprit astăzi la șantierul podului suspendat peste Dunăre, în timp ce mergea la o întâlnire în Județul Galați * acesta a constatat încântat că lucrările la pod evoluează și a vorbit despre necesitatea ca și infrastructura conexă să fie gata la termen * alături de Orban s-a afișat și deputatul Alexandru Popa, precum și o mare parte dintre susținătorii săi la conducerea organizației * secretarul de stat la ministerul Muncii, Cătălin Boboc, de asemenea candidat, nu a fost present

 

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a vizitat sâmbătă dimineață șantierul podului suspendat peste Dunăre. După cum a declarat, acesta urma să participe la o întâlnire în Județul Galați, însă nu a putut să nu oprească în drum pentru a vedea modul în care au evoluat lucrurile în privința construcției podului. De altfel, Orban s-a arătat impresionat de stadiul lucrărilor, mai ales după ce reprezentanții constructorului l-au asigurat că totul decurge conform planului.

”Fac precizarea că am o vizită în Județul Galați. Dar nu am putut să nu trec și pe la această investiție vitală pentru această zonă, și anume podul de la Brăila. Mă bucur să văd progrese evidente. Faptul că sunt gata picioarele podului, blocul de ancoraj pe malul brăilean este foarte aproape de finalizare. Am înțeles că și pe malul dinstre Tulcea, Jijila, blocul de ancoraj este într-un stadiu avansat, foarte apropiat de nivelul de finalizare. După cum vedeți, au început să tragă cabluri. Este o investiție extrem de importantă, prioritară, care nu trebuie privită izolat, practic scopul podului de la Brăila este mult mai amplu și va reprezenta, alături de celelalte investiții care se vor realiza în următorii ani, o deschidere a Brăilei, Galațiului, a acestui areal, practic pentru toate arterele importante, coridoarele de transport”, a declarat Orban.

Acesta a vorbit printre altele despre legătura podului cu portul Constanța, cu A7, prin drumurile expres Brăila – Buzău și Brăila – Focșani, de asemenea cu Coridorul 4 PAN European și cu Nord-Vestul Europei.

Interesant de precizat este că la vizita lui Orban de la pod, a participat și deputatul Alexandru Popa, candidat la șefia organizației PNL Brăila. De asemenea, consilieri județeni și municipali și cei doi subprefecți, care și-au manifestat susținerea față de acesta în mod public. A participat și Victor Paul Dobre de la Galați, însă nu și președintele interimar al organizației județene a liberalilor brăileni, secretar de stat la Ministerul Muncii, Cătălin Boboc.

Întrebat pe care dintre cei doi candidați susține, Ludovic Orban a evitat să dea un răspuns clar deocamdată.

Cât despre faptul că prim-ministrul Florin Cîțu și ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă nu au vizitat încă șantierul podului, Orban s-a arătat convins că și colegii săi de partid vor face acest lucru.

Reamintim că, joi, județul Brăila a fost vizitat de ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a fost însoțită de această dată de Cătălin Boboc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro