Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO: Politicienii brăileni au mers la urne de dimineață

* liderii partidelor politice din Brăila precum și candidații la Alegerile Parlamentare au mers încă de la primele ore la secțiile de votare pentru a-și exprima opțiunea * la fel au procedat și șefii administrației brăilene, primarul Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Francisk Chiriac * aproape toți au vorbit despre speranța unui guvern care să dezvolte România și să o pună pe drumul cel bun

 

 

Politicienii brăileni s-au mobilizat pentru a merge la vot încă de dimineață. La ora 9:30, a votat Vasile Varga din tabăra PNL, la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny”. Alături de acesta a fost și președintele interimar al liberalilor brăileni, Cătălin Boboc, chiar dacă era arondat la o altă secție. La ieșirea de la urne, Vasile Varga a precizat că a votat pentru copiii și nepoții săi, dar și pentru o Românie frumoasă.

Ulterior, a venit și rândul lui Cătălin Boboc să își exprime opțiunea, de această dată, la secția organizată în Casa Corpului Didactic Brăila (destul de aproape de Liceul ”Anghel Saligny”). Boboc a precizat că a votat pentru investiții și pentru șansa României de a se dezvolta.

La ora 10:00, în secția de votare de la Liceul de Arte ”Hariclea Darclee”, a venit rândul președintelui PSD Brăila, Ion Rotaru, să își exercite dreptul la vot. Ca de obicei, acesta a mers la urne alături de soția sa.

Rotaru a ținut să le ureze ”La mulți ani” tuturor celor care sărbătoresc, astăzi, Sf. Nicolae, și a precizat că a votat cu speranța și încrederea că noul Parlament va genera un Guvern căruia să ”îi pese” de România.

Tot la aceeași secție a votat, câteva minute mai târziu, Adrian Tabarac (candidat independent la Alegerile Parlamentare). Acesta a venit singur la urne și după vot a afirmat că speranța sa este ca Brăila să fie reprezentată în Parlament de oameni nepătați și fără compromisuri.

Și liderii administrației publice locale au votat deja. Președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk Chiriac, a mers singur la urne, la ora 11:00, la Școala nr. 6 ”Constantin Sandu Aldea”. Acesta a afirmat că a votat, astăzi, pentru brăileni, pentru țară, pentru ca România să nu mai fie divizată și pentru a avea un Guvern care să ducă mai departe proiecte la nivel național.

Și primarul Marian Dragomir a venit singur, la secția de votare de la grădinița ”Sf. Nicolae” din cartierul Radu Negru, la ora 11:30. După ce a votat, primarul a ținut să le ureze ”La mulți ani” celor care, astăzi, își serbează ziua numelui. Acesta a adăugat că în zi de sărbătoare a votat cu speranța că vom avea un Guvern format din oameni buni.

În Municipiul Brăila oamenii nu prea s-au înghesuit la urne la primele ore. Chiar și așa, de la 11:00, la unele secții de votare s-a văzut un apetit mai mare al electoratului brăilean de a-și exprima opțiunile. În ciuda temperaturilor scăzute de afară, cei mai mulți dintre brăilenii care au mers la urne până la această oră, par să fie oameni în vârstă, însă printre aceștia ”s-au strecurat” și câțiva tineri.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro