Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO Lume multă în piețele brăilene, pentru cumpărături de Paști

* în general, regulele de distanțare socială se respectă, însă sunt și mulți cumpărători care nici nu au echipamente de protective – măști, mănuși – și nici nu păstrează distanța corespunzătoare între celelalte persoane

 

Mai sunt două zile până la sărbătoarea Paștelui, iar brăilenii au ieșit în număr destul de mare în piețele din municipiu, unii echipați corespunzător cu măști și mănuși, alții fără niciun mijloc de protecție. În general, regulile de distanțare socială au fost, totuși respectate. În Piața Mare, de exemplu, puteau fi văzute patrule de Poliție și Jandarmerie care mergeau printre tarabe și îndemnau oamenii să mențină o distanță corespunzătoare , de cel puțin un metru și jumătate, între ei. Lângă polițiști și jandarmi se aflau și angajați ai Administrației Piețelor care încercau, de asemenea, să mențină cumpărătorii și vânzătorii în siguranță, îndemnându-i să păstreze distanțarea socială.

Evident, ca peste tot, unii brăileni înțeleg să nu se mai îmbulzească în ceilalți cumpărători aflați în piață, alții, dimpotrivă,  nu își uită vechile obiceiuri, suflându-le direct în ceafă sau, mai rău, direct în față, ”colegilor” de cumpărături, în încercarea de a ajunge cât mai repede la tarabele unde au nevoie.

Important este că tarabele sunt pline cu de toate și nu se poate vorbi nici pe departe de vreo penurie de alimente provocată de actuala pandemie de coronavirus.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro