Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO Lume de basm, cu multe luminiţe şi artificii, la deschiderea Orăşelului Copiilor

* Moş Crăciun, Crăiasa Zăpezii şi alaiul lor de personaje de poveste au sosit în Brăila vineri, la ora 16.00 * câteva minute bune s-au lăsat fotografiaţi alături de cei mici, apoi au plecat spre Orăşel, unde au deschis festivităţile, au împărţit cadouri şi au asistat la un frumos program artistic

 

 

Moş Crăciun şi alaiul său de zâne, crăiese, elfi şi alte personaje de poveste au sosit, ieri, la Brăila, ca să asiste personal la deschiderea Orăşelului Copiilor din Parcul Monument. Aşa cum fusese anunţat dinainte, vineri, la ora 16.00, Moşul şi Crăiasa Zăpezii au sosit în Piaţa Independenţei şi, câteva minute bune, s-au lăsat fotografiaţi alături de copiii care i-au aşteptat cu mare nerăbdare. În jurul orei 16.20, Moşul şi alaiul său au urcat în trei trăsuri albe şi au plecat spre Orăşelul Copiilor, pe traseul: Calea Călăraşilor - Bariera Călăraşilor - Sala Polivalentă (cu staţionare 10 minute) - Parcul Monument (rondou). În parc, grupul de colindători al Liceului de Arte “Hariclea Darclee” a deschis programul artistic pregătit pentru Moş Crăciun, care a parcurs atâta drum pentru a fi alături de copiii din Brăila.

La ora 17.00, au fost aprinse luminiţele de iarnă, moment însoţit de un minunat foc de artificii, care a fost apreciat de toţi cei prezenţi. Programul artistic a fost continuat de Liceul de Arte “Hariclea Darclee” şi de Grupul “Steluţe Dunărene”. Între timp, Moş Crăciun a împărţit cadouri, apoi, până la ora 19.30, a putut fi găsit în Căsuţa cu Poveşti până la ora 19.30. Acolo se va afla şi în zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 17.30 - 19.00.

După cum v-am mai informat, începând din 20 decembrie şi până pe 23 decembrie, în Orăşelul Copiilor vor avea loc spectacole susţinute de copii, după cum urmează: Joi (20 decembrie) - Colinde de Crăciun (ora 16.00), program artistic al elevilor Liceului de Artă “H. Darclee” (17.30), Colinde de Crăciun (ora 19.00); Vineri (21 decembrie) - Colinde de Crăciun (16.00), program artistic al elevilor Palatului Copiilor (17.30), Colinde de Crăciun (19.00); Sâmbătă (22 decembrie) - Colinde de Crăciun (ora 16.00), program artistic al grupului Steluţe Dunărene (17.30), Colinde de Crăciun (19.00); Duminică (23 decembrie) - Colinde de Crăciun (ora 16.00), program artistic al elevilor Şcolii Populare de Arte “Vespasian Lungu” (17.30), Colinde de Crăciun (19.30). Pe parcursul celor patru zile (joi-duminică), Moşul va fi prezent în Orăşel în intervalul orar 17.30-19.00.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro