Mergi la conţinutul principal

GALERIE FOTO: George Simion, prezent la inaugurarea sediului AUR în Brăila

* președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a fost prezent, vineri seară la Brăila pentru a participa la inaugurarea sediului partidului la nivelul municipiului * acesta este atât sediu cât și birou parlamentar pentru deputatul Ciprian Ciubuc și senatorul Andrei Hangan * sediul AUR Brăila se află pe Bulevardul Dorobanților, nr. 80

 

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a inaugurat, vineri seară, sediul din Brăila cu muzică populară, fluturări ale tricolorului și aplauze, totul în prezența liderului de la Centru, George Simion. Acesta se află pe Bulevardul Dorobanților, nr. 80 și funcționează atât pe post de sediu de partid cât și ca birou pentru cei doi parlamentari AUR, deputatul Ciprian Ciubuc și senatorul Andrei Hangan. În prezența câtorva simpatizanți, George Simion, a anunțat că se află într-un soi de turneu național în care participă la lansarea unor astfel de puncte ale partidului. Acesta a profitat de moment pentru a-și cere scuze pentru vizita la Brăila care ar fi trebuit să aibă loc imediat după Alegerile Parlamentare însă care a fost amânată. De asemenea, a profitat de moment pentru a le cere brăilenilor să încerce să caute oameni ”de bună-credință”, să dezvolte și să extindă organizația chiar și la nivelul orașelor și comunelor din județ.

”Ieri (n.r – joi) am fost la lansarea punctului de contact AUR din Câmpeni, din Munții Apuseni. Am zis să vin și aici din respect pentru Brăila. Nu reușisem atunci, pentru că au început lucrările Parlamentului și nu am reușit să ne finalizăm turul. Dar vin acum să vă zicem mulțumesc, să vă zicem că nu abandonăm, să vă zicem că noi continuăm și că de aici înainte avem un punct unde să ne adunăm cu toate problemele. Un punct care să lupte constant, zi de zi, cu sistemul care ne-a adus unde suntem. Nu ne lăsăm! Cum am zis: nu facem alianță nici cu PNL-ul, nici cu PSD-ul. Nu ne vindem sistemului, nu trădăm! Rămânem aceiași care am fost, suntem și vom fi. Mergem până la capăt și avem nevoie de voi alături de noi. Doar prin voi, zi de zi, putem să ducem bătălia asta la bun sfârșit. Am câștigat o luptă, dar trebuie să câștigăm războiul. Multe alte lupte trebuie câștigate, noi suntem pe baricade zi de zi acolo. Ne luptăm cu ei cât putem. Cât de tare putem”, le-a transmis Simion susținătorilor veniți să îl întâmpine.

Totodată, acesta le-a cerut să se implice și să încerce să mărească organizația la Brăila. Liderul AUR nu a uitat nici de episodul protestelor împotriva restricțiilor din pandemie, care la Brăila a avut și episoade violente.

”Trebuie să găsiți oameni de bună-credință aici. Mai sunt oameni de bună-credință peste tot. Hai să strângem rândurile. Mai ales, văzând ce miliție și ce dictatură s-a stârnit aici la Brăila odată cu protestele. De parcă nu ai voie să protestezi. Nu se așteptau să iasă oamenii simpli în stradă. Dar uite că oamenii simpli s-au trezit, au și un partid. Iau măsuri pe care nici ei nu le respectă. Iau măsuri absurde. Au închis sălile de sport, deși oamenii care fac sport au imunitate mai mare și nu ajung să sufere de boala asta. Închid magazinele la ora 18:00, tocmai ca să fie înghesuială.

De aici încolo avem o casă de AUR și la Brăila. Îi mulțumesc lui Ciprian, îi mulțumesc lui Andrei. Aveți senator, aveți deputat, care pot să vă reprezinte și să reprezinte oamenii cu nevoi, care sunt ignorați de PSD și PNL la Brăila. (...) Și le mulțumesc tuturor care s-au implicat, care nu s-au certat, pentru că la noi e mai complicat cu unitatea. Să ținem aproape unii de alții. Eu vă promit că o să mai vin la Brăila, ori de câte ori am ocazia. De câteva ori, cel puțin anul ăsta, sunt aici. Contează! Când am auzit că aveți probleme, am zis: hai, să mergem cu toții dacă e nevoie”, a mai transmis Simion.

Dinspre cei prezenți s-a auzit o solicitare legată de oprirea vaccinării obligatorii, iar răspunsul liderului AUR a fost următorul: ”Ne luptăm pentru toate ideile noastre. Că ați văzut: am zis că nu facem alianță cu nimeni și nu am făcut alianță cu nimeni și nu ne-am vândut. Chiar dacă suntem ținta tuturor. Am zis că luptăm pentru deschiderea școlilor, ca vaccinarea să nu fie obligatorie. Suntem pe linia noastră și rămânem așa. Chiar dacă suntem singura formațiune care e altfel în Parlamentul ăla, așa trebuie să fim. Că noi suntem din popor”, a adăugat acesta.

 

Parlamentarii AUR Brăila au îndemnat cetățenii să le viziteze sediul

 

Și cei doi parlamentari AUR Brăila au ținut să îi mulțumească lui Simion pentru efortul de a venit în vizită la inaugurarea sediului. De asemenea, au explicat de ce au ales să funcționeze în același loc și birourile parlamentare.

”După cum am declarat, noi nu folosim banii românilor, care sunt alocați ca subvenții partidelor politice. De aceea, vom funcționa în acest sediu și ca birou parlamentar, și ca sediu AUR. Tocmai din grijă pentru români și din respect față de banii românilor. Cum am promis, ne ținem de cuvânt. E un sediu reprezentativ pentru Brăila. Este un sediu mic, dar sperăm să creștem și să îl facem mare. Contează mai puțin spațiul, clădirile. De asta vreau să vă anunț că noi suntem în campanie electorală de pe 6 decembrie. Vă așteptăm pe toți. Este un punct la care ne putem întâlni la orice oră, chiar dacă nu suntem aici, eu cu domnul senator, vă așteptăm aici, ca să creăm organizații, să avem câte un om în fiecare scară de bloc. Să atragem oameni de bună-credință, care vor să schimbe sistemul politic din ultimii 30 de ani, și să facem o revoluție în România. O revoluție în cel mai bun sens al cuvântului, ca să ajungem să schimbăm lucrurile în țara noastră. Să facem bunăstare și să schimbăm, cu ajutorul lui Dumnezeu, țara noastră. De asta este foarte important și mă bazez pe fiecare dintre voi, ca să construim aici în Brăila, organizații și în comune, și în oraș, și să atragem oameni de valoare, oameni profesioniști. Fiindcă nu vrem să conducem noi România. Vrem să depistăm din rândurile voastre, oameni profesioniști, capabili, care să fie puși în funcții publice, pe viitor, pe baza meritocrației și a profesionalismului. Asta cerem noi, asta am cerut de fiecare dată. Le mulțumesc tuturor care au ieșit în stradă. Uniți, putem schimba sistemul!”, a declarat Ciubuc în timpul evenimentului.

La rândul său, senatorul Andrei Hangan a ținut să îi asigure pe brăileni că îi așteaptă în vizită la sediu pentru a le afla problemele și pentru a le transmite mai departe în Parlament.

”Și eu vă mulțumesc pentru încrederea, sprijinul și votul acordat pentru noi. Vă promit că o să fim vocea voastră în Parlament și vă îndemn, orice întrebare pe care o aveți, scrisă sau verbală, să ne-o adresați, în orice moment. O să fim cei care o să vă ducem toate problemele care sunt, în Parlament, și dacă trebuie, și mai departe. Vă mulțumesc și vă așteptăm la noi în sediu”, a declarat Hangan.

Precizăm că foarte mulți dintre cei prezenți au insistat să se fotografieze alături de Simion. După lansarea propriu-zisă a urmat și o conferință de presă susținută de cei doi parlamentari AUR Brăila, dar și o întâlnire cu simpatizanții.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro