Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Galele PRO TV, sub semnul fratietatii Galati - Braila

Ceea ce, deocamdata, nu reusesc sa faca oficialitatile locale, reuseste, macar in parte, presa. Postul local de televiziune PRO TV Galati-Braila a organizat, vineri seara, editia din acest an a Galelor PRO TV, un prilej de a premia personalitatile din Braila si Galati care, in anul care a trecut, au avut realizari importante pentru comunitate, in domeniul in care activeaza. Citeva sute de personalitati, oficialitati locale, directori, patroni, sefi de institutii din cele doua orase s-au intilnit la Teatrul Muzical "Nae Leonard" din Galati, la ceea ce s-a dorit a fi nu doar o festivitate de premiere, ci si un adevarat spectacol, cu momente artistice de exceptie. La reusita acestuia au contribuit vedeta PRO TV Iulia Vintur, co-prezentator al emisunii de mare succes "Dansez pentru tine", Mihai Petre, Elvira Duda, dansatori in aceeasi emisiune, precum si trupa de dans "The Sky", din Iasi. Dintre premiile acordate in cadrul acestei editii, trei au revenit unor braileni, respectiv prof. univ. dr. Ionel Cindea, directorul Muzeului Brailei, Simonei Draghincescu, directorul Directiei Administratiei Tirgurilor si Oboarelor si lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ Braila.
Toti vorbitorii, fie ei dintr-un oras sau din celalalt, au subliniat necesitatea apropierii celor doua judete si a ajungerii la o colaborare care sa lase departe falsele orgolii locale. Insusi Prea Sfintia Sa Casian Craciun, episcopul Dunarii de Jos, a cerut din nou - pentru a cita oara ? - brailenilor si galatenilor sa se aiba ca fratii, si a vorbit despre importanta proiectului zonei de dezvoltare intercomunitara dintre cele doua orase, ca un pas important in apropierea dintre cele doua comunitati. De altfel, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, si primarul Galatiului, Dumitru Nicolae, au fost premiati ca artizani ai proiectului amintit si au promis ca vor lupta pentru ca acesta sa devina realitate, depasind stadiul de promisiune. Daca Stancu a cerut presei sa nu-i incurajeze pe cei care contesta, sub diferite forme, acest proiect, primarul Nicolae a promis doar ca el, unul, nu va mai face nici un comentariu pe marginea subiectului, indiferent cit il vor mai intreba ziaristii. Nu de alta, dar, spune Nicolae, pina nu se va stabili exact ce se doreste acolo, si nu vor exista schite si planuri concrete, "nu are rost sa promitem pentru niste lucruri de care nici noi nu sintem siguri si care nici noua nu ne sint clare".
In finalul manifestarii, oaspetii au fost invitati la o receptie. Lucrurile nu s-au oprit insa aici, dat fiind ca, de la Teatrul "Nae Leonard", petrecerea s-a mutat la un club select din centrul orasului, unde invitatii au putut asista si la un concert incendiar Anda Adam.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii