Skip to main content

Galatenii construiesc in continuare in cartierul Siret

Desi Prefectura Braila a actionat in instanta Primaria Galati si i-a contestat dreptul de a emite certificate de urbanism si autorizatii de construire pentru cartierul "Dimitrie Cantemir" (Siret), iar secretarul de stat din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) a dat dreptate Brailei, primarul Galatiului nu se lasa si merge inainte cu lucrarile in zona. Astfel, Dumitru Nicolae a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca tocmai a mai organizat o licitatie pentru construirea a 98 de apartamente ANL in cartierul cu pricina. Acesta a precizat ca licitatia va avea loc pe data de 10 septembrie, iar pentru banii de la Guvern se vor lupta "Confort" si "Vega 93". In cadrul conferintei de presa, primarul s-a declarat "bucuros ca au aparut printre cei care au cumparat caiete de sarcini pentru licitatie doua firme din Galati".
"Pe linga cele 98 de apartamente, pentru care organizam licitatia de acum, facem autorizare si proiectare pentru inca 400 de apartamente", a mai adaugat Nicolae.
Precizam ca, pina acum, in cartierul "Dimitrie Cantemir", situat pe mia de hectare ce apartine comunei brailene Vadeni, dar care a fost data in administrare municipalitatii galatene in 2002, s-au construit deja 247 de apartamente ANL.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu