Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Sandu, vicepresedinte al campaniei de sustinere a presedintelui Basescu

Partidul Liberal Democrat a decis, in urma sedintei Biroului Executiv National de luni, "sa se implice activ in campania pentru referendum a presedintelui Romaniei, militind impotriva deciziei de suspendare a presedintelui".
Conform unui comunicat remis agentiei MEDIAFAX, in acest scop, Partidul Liberal Democrat a desemnat o echipa de campanie formata din 13 membri: presedintele executiv al PLD Gheorghe Flutur - care este si sef de campanie, vicepresedintii Gabriel Sandu, Florin Popescu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan si cei opt secretari regionali ai PLD.
"Partidul Liberal Democrat va colabora cu toate partidele si organizatiile non-guvernamentale care il sustin pe presedintele Romaniei, cu scopul comun de a asigura o prezenta cit mai mare la urne a cetatenilor romani si exprimarea unei optiuni clare impotriva demiterii presedintelui Traian Basescu", se arata in comunicat.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca Partidul Democrat va colabora cu toate formatiunile care il sustin pe presedintele suspendat Traian Basescu, nominalizind PLD si precizind ca democratii au in vedere inclusiv formatiunile politice neparlamentare.
Biroul Permanent National al democratilor a decis ca PD sa se implice "total" in sustinerea lui Traian Basescu si sa ii puna acestuia la dispozitie intreaga infrastructura de partid, a anuntat Adriean Videanu.
El a precizat ca PD isi va elabora propria strategie de sustinere a sefului suspendat al statului si ca democratii "spera" ca aceasta strategie sa fie "complementara" cu cele elaborate de celelalte partide care il sprijina pe Basescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii