Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Dragos Cristache si Ioan Birgaoanu sint calificati direct in finale

De curind, cluburile brailene de sah au primit adrese din partea federatiei de specialitate prin care sint instiintate ca editia din acest an a Campionatelor Nationale de sah pentru copii si juniori va avea loc in perioada 12-20 aprilie, dar si faptul ca s-a introdus categoria de virsta, copii pina in 8 ani.
Printre finalistii de la noua categorie de virsta ale acestei editii se va numara si Gabriel Dragos Cristache sportiv pregatit la Orizont 64 de Ionel Balcan, in timp ce reprezentantul clubului CSO Ianca, Ioan Birgaoanu, sahist format de instructorul Iulian Preda, va concura la categoria de virsta 8-10 ani. Ambii sint calificati direct in ultima faza a competitiei deoarece au obtinut rezultate foarte bune la concursurile din anul precedent.
"Cristache este cel mai talentat sahist brailean si cu toate ca are o virsta frageda are mari sanse de a ataca podiumul. Daca anul trecut, desi a concurat la o categorie de virsta superioara, 8-10 ani, cu cinci victorii si doua remize el s-a clasat pe unul dintre locurile 10-15 dintr-un numar de 135 de concurenti care s-au aliniat la start, anul acesta se va putea numara chiar printre pretendentii la titlu" a declarat antrenorul Ionel Balcan.
In aceeasi perioada, in care se vor derula nationalele la sah clasic pentru copii si juniori, vor avea loc si cele in urma carora se vor desemna campionii la sah rapid si la blitz.
La aceste doua competitii, clubul Orizont 64 va avea patru reprezentanti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii