Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Dragos Cristache a obtinut 3 puncte dupa primele patru meciuri

Cei doi reprezentanti ai clubului Orizont 64 care participa la Campionatele Nationale de sah clasic pentru copii si juniori au avut prestatii bune in primele doua zile de concurs.
La categoria de virsta pina in 8 ani Gabriel Dragos Cristache a cistigat primele trei meciuri, ultimul in fata ploiesteanului de la CSS, Marian Sandu, insa a pierdut in runda a patra la Calin Tiron, de la Politehnica Iasi. Cu trei puncte din patru partide, Cristache a ramas in lupta pentru medalii considera vicepresedintele clubului, Ionel Balcan.
"Gabriel ar fi putut avea punctaj maxim dupa primele doua zile de concurs daca s-ar fi concentrat mai bine pe finalul meciului cu ieseanul, pe care l-a pierdut, in pozitie cistigata la mutarea a 22-a.
El are capacitatea de a trece peste acest esec si sa cistige in ultimele runde", a declarat Ionel Balcan.
La categoria de virsta 12-14 ani, Daniel Dragos Martian a cistigat 2 meciuri din patru avind un procentaj de 50 % la jumatatea concursului, rezultat bun pe care sahistul brailean il poate imbunatati in ultimele doua zile de concurs.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii