Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gabriel Dragos Cristache continua cursa pentru o medalie

Reprezentantul clubului "Orizont 64", Gabriel Dragos Cristache, continua lupta pentru medalii la actuala editie a nationalelor de sah, la categoria de virsta pina in 8 ani. Pina marti el a acumulat 5 puncte din 7 partide disputate si alaturi de alti 11 concurenti ramine in cursa pentru podium.
Dupa ce a pierdut in runda a patra, sahistul brailean a bifat alte doua succese. Cristache l-a invins in runda a cincea pe Marian Axinte de la Politehnica Iasi, iar cea de a sasea a trecut de asemenea fara probleme de Adrian Gheorghita de la CSS Diana Galati. Cu toate ca dupa aceste doua succese consecutive a urmat o a doua infringere sansele lui la o medalie ramin in continuare intacte.
"Dragos a jucat foarte bine si in runda a saptea pe care, teoretic ar fi trebuit sa o cistige chiar inainte de limita daca arbitrul l-ar fi avertizat pentru a doua oara pe adversarul lui, care, pe tot parcursul partidei l-a sicanat verbal. Dar in fine, arbitrul fiind din Bucuresti era normal sa tina cu sportivul din capitala. In cursa pentru medalii au ramas 12 sportivi printre care se afla si Dragos" a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului "Orizont 64".
La categoria de virsta 12-14 ani, Daniel Dragos Martian a cistigat 4
meciuri din 7 si daca va reusi sa cistige in ultimele doua runde va fi cooptat in lotul national si va obtine totodata si ultimul barem pentru categoria I.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii