Mergi la conţinutul principal

Gălăţenii au câştigat ediţia a III-a a Cupei Brăilei la şah rapid

• la concurs au participat 49 de sportivi de la cluburile Fairplay Brăila, Orizont 64 Brăila, Micul Prinţ Brăila şi Şah Club Galaţi

 

Ediţia a III-a a Cupei Brăilei la şah rapid, competiţie la care în această lună au participat 49 de sportivi de la cluburile Fairplay Brăila, Orizont 64 Brăila, Micul Prinţ Brăila si Şah Club Galaţi, şi-a desemnat câştigătorii. Şahiştii gălăţeni s-au impus la toate categriile de vârstă, învingătorii din 2019 fiind Cezar Dumitraşcu, Dragoş Leu şi Maria Pătraşcu.

Este pentru al doilea an consecutiv în care Dragoş Leu, de la Şah Club Galaţi câştigă turneul rezervat şahiştilor U10. Concursul organizat de clubul Micul Prinţ în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila, s-a desfăşurat pe durata a 7 runde, sistem elveţian, iar arbitrajul a fost asigurat de Lucian Jugaru din Galaţi.

De la cluburile brăilene s-au remarcat Andreea Paiovici de la Fairplay. Bianca Ionescu şi Ana Maria Ene de la Orizont 64, la fete, Andreas 

Alexandrou de la Orizont 64, Victor Radu şi Andrei Cîrnu de la Micul prinţ, la băieţi.

“Utima competiţie pe care am organizat-o în acest an consider că a fost una reuşită. Pentru 2020 ne propunem să participăm la licitaţiile pentru organizarea semifinalei Campionatului Naţional individual de şah clasic şi pentru organizarea Diviziei B – zona sud-est. De asemenea, în calendar avem ediţia a IV-a a Cupei Brăilei la şah rapid,  Trofeul Dunav la şah clasic pentru copii şi juniori, participarea la concursurile organizate de Şah Club Galaţi si de cluburile din Bucureşti”, ne-a declarat Iulian Preda, preşedintele clubului Micul Prinţ.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu