Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A furat doua biciclete, ca sa se duca in vizita la penitenciar

Nicusor R. in virsta de 15 ani, zis "Blondu", individ provenit dintr-o familie dezorganizata, a fost din nou trimis in judecata, pentru trei furturi comise in septembrie anul trecut. Potrivit procurorului Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul Judetean, minorul a sustras doua biciclete si a jefuit un chiosc alimentar, singur sau impreuna cu alti doi infractori. Complicii acestuia, recidivistii Vasile Chesaru, 25 de ani, si Catalin Baciu, 21 de ani - ambii arestati in prezent pentru alte fapte penale - au fost, de asemenea, deferiti instantei de judecata.
In noaptea de 1/2 septembrie 2005, precizeaza acuzarea, Nicusor R. impreuna cu amicii sai Chesaru si Baciu, s-a decis sa sustraga bunuri din chioscul SC "Motanul" SRL, amplasat la intersectia strazii Unirii cu Scolilor, chiar in "buricul tirgului". Minorul a fortat cu o ranga oblonul magazinului, apoi a spart geamul usii de acces si a intrat inauntru. In acest timp, ceilalti infractori stateau de paza. Dupa ce-a umplut mai multe sacose cu tigari si diverse delicateturi, derbedeul a parasit locul faptei. In aceeasi noapte, infractorii au impartit "prada", undeva in zona Barierei Calarasilor.
Tot in luna septembrie 2005, Nicusor R. a sustras doua biciclete, una dintr-o boxa de la subsolul blocului C, din zona Pietei Concordia, cealalta de pe strada Mioritei. De fiecare data, infractorul a furat bicicleta pentru a se deplasa cu ea la Penitenciarul de Minori si Tineri de la Tichilesti, ca sa-si viziteze prietenii, si de fiecare data a fost depistat, la intoarcerea in oras.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii