Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fundatia "Lumina" a impartit cadouri la batrini

Timp de doua zile, trei voluntari ai Fundatiei "Lumina" au impartit cadouri la 30 de batrini, pentru a le aduce acum, in prag de sarbatori, o raza de speranta in suflete. O parte dintre ei au fost beneficiari ai serviciilor oferite de organizatie, dar ceea ce-i uneste sint veniturile foarte mici, sub 1,5 milioane de lei. Cele 30 de pachete cu ulei, zahar, orez, carne de pui, cozonac, dulciuri, fructe si materiale de curatenie nu ar fi ajuns la ei daca Fundatia "Lumina" nu ar fi gasit citiva braileni cu suflet mare, care au dorit sa le faca acestora o bucurie. Este vorba despre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" al Judetului Braila si de societatile comerciale Mistral Confezione, Risk Impex, Alfredo Trading, Stedian, Diancoz Impex, Prodis, Select, Natural Vit, Chipalex si Slav.
"Le multumesc, in numele batrinilor, tuturor celor care au facut posibila aceasta actiune, dar si voluntarilor Maria Bateanu, Sevastita Codruz si Tache Ene, deoarece nimic nu este mai minunat decit sa poti darui un zimbet acelora care au uitat sa zimbeasca. Actiunea s-a incheiat cu un program de colinde oferit de fanfara Centrului de Plasament nr. 4. Singurul regret este acela ca nu am reusit sa oferim daruri mai multor batrini, care au nevoie de ajutorul nostru", a precizat Maria Jerlaeanu, director executiv al Fundatiei "Lumina".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii