Mergi la conţinutul principal

Fratele terorist: a încălcat de şase ori ordinul de protecţie şi şi-a ameninţat surorile

* un bărbat de 33 de ani a fost arestat preventiv,fiind cercetat pentru infracțiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecție * în urma unor conflicte repetate avute cu surorile sale, Judecătoria Brăila a emis în iunie un ordin de protecție împotriva bărbatului * acesta nu a ţinut cont de interdicții şi a mers la locuinţa surorilor, pe care le-a ameninţat în mod repetat

 

 

 

 

Individ arestat după ce a încălcat de şase ori ordinul de protecţie, a mers la locuinţa surorilor cu care era în conflict şi le-a ameninţat în mod repetat. Acum acesta va sta liniştit şi nu îşi va mai teroriza familia, cel puţin pentru o lună de zile.

În cursul zilei de joi, polițiști din cadrul Biroului Proximitate l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pe un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, cercetat pentru infracțiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecție, în formă continuată și amenințare. „În fapt, în urma unor conflicte repetate avute cu surorile sale, Judecătoria Brăila a emis în data de 26 iunie, un ordin de protecție împotriva bărbatului, prin care acesta era obligat să respecte anumite interdicții. În perioada 27 august - 5 septembrie, pe fondul consumului de alcool, aceasta ar fi încălcat de șase ori ordinul de protecție, constând în aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 200 de metri față de cele două surori și de domiciliul acestora, amenințându-le”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

În după-amiaza zilei de vineri, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila. „În temeiul art. 223 alin 2 Cod procedură penală, art. 226 Cod procedură penală, în referire la art. 202 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braila . Dispune arestarea preventivă a inculpatului N. I.,cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de : - încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecţie, în formă continuată, prev. de art. 47 alin.1 din Legea 217/2003 rep., cu aplicarea art. 35 alin.1 Cod penal (6 acte materiale), - ameninţare, prev. de art. 206 alin.1 Cod penal (persoana vătămată C. F.), - ameninţare, prev. de art. 206 alin.1 Cod penal (persoană vătămată N. M.), - toate cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10.09.2021 şi până la data de 09.10.2021.  Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul N.I., în prezent în Arestul IPJ Brăila şi Ministerul Public- Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila”, este soluţia pronunţată la Judecătoria Brăila şi postată pe site-ul instanţei.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro