Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Franta a refuzat sa acorde viza unui ministru palestinian din Guvernul Hamas

Autoritatile franceze au refuzat, vineri, sa-i acorde viza ministrului palestinian al Planificarii din Guvernul Hamas, Samir Abu Eisheh, care dorea sa participe la "Forumul pentru dialog euro-arab" la Paris, a anuntat Ministerul francez al Afacerilor Externe, citat de AFP.
"In colaborare cu partenerii nostri europeni, am decis sa nu dam curs cererii de viza a acestuia", a declarat purtatorul de cuvint al Ministerului, Jean-Baptiste Mattei, cu ocazia unei conferinte de presa.
"Aceasta decizie decurge din pozitia europeana (...) privind suspendarea contactelor politice cu Guvernul palestinian" atita timp cit acesta nu va accepta conditiile impuse de comunitatea internationala, in mod special renuntarea la violenta si recunoasterea statului Israel.
Responsabilul palestinian urma sa participe la "Forumul pentru dialog euro-arab" care se va desfasura la Institutul lumii arabe (Institut de monde arabe) de la Paris, in prezenta ministrului de Externe, Philippe Douste-Blazy.
Uniunea Europeana a suspendat, la 10 aprilie, acordarea ajutoarelor directe catre Guvernul palestinian, condus de miscarea extremista Hamas.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii