Mergi la conţinutul principal

Fotoliul de sef al Penitenciarului, ocupat definitiv

De la 1 iulie, noul director al Penitenciarului de Maxima Siguranta Braila este magistratul Ionel Gilca. Acesta a ocupat pina acum functia de prim-procuror la Parchetul de pe linga Judecatoria Faurei. Ionel Gilca este detasat pentru o perioada de trei ani, pentru a indeplini functia de director al P.M.S., prin Ordin al ministrului de Justitie cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii.
Noul sef al Penitenciarului are 39 de ani, este absolvent al Institutului National de Magistratura din anul 2001 si a activat mai intii ca judecator, iar apoi ca procuror. Din luna august a anului 2004 a indeplinit functia de prim-procuror la Faurei.
Reamintim ca postul de director al Penitenciarului de Maxima Siguranta a devenit vacant, la sfirsitul lunii mai, dupa ce a expirat mandatul fostului sef, Gheorghe Cucu. Acesta a condus Penitenciarul Braila, in perioada 2001 - 2007, cit au durat cele doua mandate, a cite trei ani, la care avea dreptul potrivit legii. De profesie magistrat, Gheorghe Cucu a fost detasat pe perioada celor doua mandate, iar acum se pare ca a revenit la vechea functie.
Timp de o luna, interimatul a fost asigurat de inspector sef principal Stefan Ciupitu, director adjunct pentru siguranta si regim penitenciar. Desi acesta fusese numit de Administratia Nationala a Penitenciarelor pe o perioada nedeterminata, acum functia de conducere a fost preluata de magistratul Ionel Gilca, iar Stefan Ciupitu a revenit la vechea functie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu