Mergi la conţinutul principal

FOTO/ UPDATE 22.00/ VIDEO: 18.000 de elevi din mediul rural și din Ianca, Făurei, Însurăței stau mâine acasă! 29.000 de copii din municipiu merg la școală!

Se întrunește comandament și la nivel de Inspectorat Școlar și se ia în calcul posibilitatea închiderii școlilor din județ.


UPDATE 22.00. Decizia de a se închide școlile din rural și din Ianca, Însurăței și Făurei a rămas definitivă. Atenție: elevii din municipiu învață mâine!

UPDATE 17.50. De ce nu învață copiii din mediul rural și din localitățile Însurăței, Ianca și Făurei: ”Fiindcă multe dintre drumurile comunale sunt impracticabile, cu risc de accident, profesorii navetiști ar putea să rămână blocați, iar microbuzele de transport școlar ar putea, de asemenea, să întâmpine probleme”, ne-a declarat adjunctul șefului ISJ Brăila, inspector Dan Gheorghiță.

În altă ordine de idei, dacâ nu ar învăța mâine și copiii din municipiul Brăila, aceștia ar trebui să recupereze într-o zi de sâmbâtă. 

VIDEO: digi24.ro

Și apoi, în municipiu se circulă, ori copiii de aici locuiesc în apropiere de școală. Cine și-a dat copilul la o școală mai îndepărtată și-a asumat acest risc.

Există posibilitatea schimbării situației doar dacă vremea se înrăutățește, dar, deocamdată, meteorologii au schimbat Codul portocaliu în Cod galben pentru Brăila. 

UPDATE 17.10. Cele 48 de unități de învățământ din rural rămân închise! Este decizia Comandamentului pentru Situații de Urgență. 

UPDATE 14.27. S-a decis ca elevii din municipiu să învețe mâine. Traficul se desfășoară normal, în condiții de iarnă. Circulă toate mijloacele de transport în comun, e drept, cu întârzieri de câteva minute.

UPDATE 12.42. Se închid cele 48 de unități de învățământ din mediul rural și din Ianca, Însurăței și Făurei. Cele din municipiu învață mâine. Informația ne-a fost furnizată de inspectorul școlar general adjunct Dan Gheorghiță. La orele 14.00 se va stabili dacă e cazul să se schimbe și programul pentru municipiu.

VEZI AICI CUM IARNA STĂPÂNEȘTE BRĂILA!

UPDATE 11.53. Școlile din București vor fi închise mâine. La Brăila, în județ, cel mai probabil se va repeta situația, fiindcă e posibil ca dascălii navetiști să nu ajungă la cursuri.

ATENȚIE, COD PORTOCALIU ÎN BUCUREȘTI ȘI 11 JUDEȚE ÎNTRE CARE ȘI BRĂILA!

Potrivit inspectorului școlar Dan Gheorghiță, în mai multe localități din Brăila vremea nu permite susținerea cursurilor mâine, însă decizia se va lua în cursul zilei de azi. În municipiu nu vor fi probleme, după cum se prezintă vremea deocamdată. Vom reveni.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro