Mergi la conţinutul principal

Fotbalistii braileni au intrat in vacanta cu buzunarele goale

Oficial jucatorii braileni ai CF-ului au intrat in vacanta, insa ei tot mai trec pe la stadion in speranta ca vor primi ratele restante de la contracte. Pina ieri Costel Rosu, Berceanu si ceilalti fotbalisti de pe plan local nu au fost recompensati decit cu promisiuni.
Galatenilor Elek, Girleanu, Alin Lungu, Pinzaru, Iorga, Rankan si Dragan le-au expirat contractele si au plecat acasa la ei, dar cu siguranta, in cazul in care mai au de primit ceva resurse financiare, ei vor depune memorii la FRF.
"Trebuie sa rezolvam problema datoriilor. Nu s-au achitat ratele din contracte pe ultimele trei luni, dar am vorbit cu reprezentanti ai primariei si am primit asigurari ca, in cel mai scurt timp, vom dispune de fondurile necesare. Jucatorii isi vor primi restantele, dar acestea vor fi diminuate cu cel putin 10% din cauza nerealizarii obiectivului", a declarat directorul sportiv, Romeo Jianu.
Sursa citata a precizat ca reunirea lotului se va face destul de repede, la sfirsitul lunii iunie si ca noua echipa va fi alcatuita in majoritate din jucatori de pe plan local.
Jianu a nominalizat si noua conducere tehnica, dar si obiectivul echipei pentru viitorul sezon.
Antrenor principal va fi Vasile Darie, secunzi, Adrian Baldovin si Tudorel Pelin, iar antrenorul portarilor, Costel Bratianu si obiectivul echipei va fi revenirea in Liga a II-a.
"Vom avea o discutie cu jucatorii si la CF Braila vor ramine numai aceea care vor cu tot sufletul sa lupte pentru culorile clubului. Celorlalti le vom da drumul sa plece unde vor ei. In noua echipa a CF-ului se vor regasi toti tinerii valorosi de la echipa de juniori I, insa probabil ca vor mai fi transferati si alti citiva jucatori de la Petrolul Ianca. Avem promisiuni certe de finantare din partea Primariei si firesc obiectivul nostru va fi acela de a reveni in cel de al doilea esalon fotbalistic al tarii", a mai adaugat Romeo Jianu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu