Mergi la conţinutul principal

Fostul primar Vasile Orzaru, în locul lui Dumitru Văduva, în CJ Brăila

* PSD-istul și-a depus jurământul, joi, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean Brăila * Vasile Orzaru, profesor de istorie în Șuțești, a fost primar al comunei în 2000-2004 și era următorul pe lista cu care PSD s-a înscris în Alegerile Locale din 2020 la CJ Brăila * Orzaru ocupă locul lăsat vacant de Dumitru Văduva, după ce acesta a decedat, pe 24 octombrie, în urma unui grav accident rutier, în Burgas, Bulgaria

 

Un nou consilier județean la Brăila. Este vorba despre PSD-istul Vasile Orzaru. Locul său a fost validat, joi, la începutul ședinței ordinare a CJ Brăila din această lună. După ce și-a depus jurământul de credință, consilierul a participat mai departe la lucrările plenului. Orzaru are 66 de ani și este din comuna Șuțești. Acesta este pensionar (profesor de istorie la școala din Șuțești), este căsătorit și are un copil. Social-democratul a fost director al școlii "Costache Grigore Șuțu" din comună, în perioada 1993 - 2000. De asemenea, între anii 2000-2004 a fost primar al comunei. Între 2004-2017 a revenit ca director la școala din localitate.

”Felicitări, domnule consilier. Știu că aveți și experiență în administrație. Ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră pentru implementarea proiectelor pe care ni le-am propus și pe care ni le propunem în continuare până la sfârșit de mandat”, a declarat Francisk Chiriac, președintele CJ Brăila după ce nou-venitul și-a depus jurământul.

Precizăm că Vasile Orzaru era următorul membru supleant pe lista cu care PSD s-a înscris la Consiliul Județean în Alegerile Locale din 2020. Acesta a preluat locul rămas vacant după decesul social-democratului Dumitru Văduva din 24 octombrie. Reamintim că Văduva a încetat din viață în urma unui grav accident rutier, în Burgas, Bulgaria, unde se afla în concediu alături de soție și încă doi prieteni.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro