Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A fost putin ciudat la inceput sa joc ca mijlocas de banda

Jucatorul roman Adrian Mutu a declarat ca la inceput a fost ciudat sa joace ca mijlocas de banda, dar s-a adaptat bine la aceasta nou post, considerind ca important este ca echipa Juventus Torino obtine rezultate bune, informeaza AFP.
"Invat sa joc in aceasta noua pozitie. Marchez goluri si multe din pasele mele aduc goluri, iar si acest lucru este multumitor. A fost putin ciudat la inceput, dar cred ca m-am adaptat bine, si, lucrul cel mai important, este ca echipa joaca bine", a spus Mutu.
Agentia France Presse denumeste "Mutu - exilat pe banda", materialul de prezentare al etapei a XXVIII-a a campionatului Italiei, jumatate din acesta fiindu-i dedicat fotbalistului roman.
"Mutu va trebui sa atace inca o data pe flancuri pentru a ajuta pe Juventus in lupta finala catre cucerirea titului, simbata, la Genova, cu Sampdoria. In plina renastere, Mutu, concediat de Chelsea pentru problemele cu drogurile, accepta cu entuziasm sa joace pe banda pentru a apara cele zece puncte avans ale lui Juve in cursa pentru titlu, cu 11 etape inainte incheierea Seriei A", scrie Frane Presse.
AFP reaminteste ca Mutu, transferat la Juve in vara anului 2004 (n.r. - Mutu a fost transferat la Juventus in ianuarie 2005) atunci cind era inca suspendat ca urmare a unui control pozitiv cu cocaina - care l-a costat concedierea de catre Chelsea - a marcat deja sase goluri in acest sezon, desi nu evolueaza pe un post de atacant pur, cuvenit vanatorului de goluri, Trezeguet.
"Fabio Capello, strategul torinez, conteaza mai mult ca sigur pe Mutu la Genova in contextul in care Zlatan Ibrahimovici, accidentat, miercuri, cu Suedia, este indisponibil", scrie France Presse.
Echipa lui Cristian Chivu, AS Roma, va juca, duminica, in derbiul etapei, cu Internazionale Milano, un al 12-lea succes consecutiv permitind elevilor lui Luciano Spaletti sa ajunga cit mai aproape de formatia antrenata de Roberto Mancini in clasament.
Fiorentina, formatia portarului Bogdan Lobont, va juca derbiul toscan cu Siena, pe acelasi stadion, Artemio Franchi, unde miercuri Italia a invins Germania, cu scorul de 4-1.
Programul etapei a XXVIII-a este urmatorul: AC Milan - Empoli si Sampdoria Genova - Juventus (ambele simbata), iar duminica: Chievo Verona - Lazio Roma, Fiorentina - Siena, Lecce - Palermo, Livorno - Cagliari, Messina - Parma, Treviso- Reggina, Udinese - Ascoli si AS Roma - Internazionale Milano.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii