Mergi la conţinutul principal

A fost infiintat un club al parintilor

Zilele trecute, Asociatia Nationala Mutuala Romania Franta (ANMRF) "Louis Pasteur" - Filiala Braila, a organizat o intilnire cu o parte din membrele organizatiei, cele care sint intretinatoare unice de familie, actiune ce a avut ca scop infiintarea Clubului Parintilor "Unici, dar nu Singuri". In cadrul intilnirii, invitatele au putut discuta deschis asupra unor probleme izvorite din propria experienta, pe teme ca potentiala refacere a casatoriei, greutatile intimpinate in cresterea si educarea copiilor fara existenta unui tata, esecuri profesionale datorate imposibilitatii gestionarii timpului intre cariera si datoria de mama, obtinind indrumari si raspunsuri din partea specialistilor invitati.
"In prezent, in societatea noastra, numarul familiilor monoparentale este in continua crestere. Aceasta crestere are profunde cauze socio-economice, dar adevaratele problemele cu care se confrunta aceste persoane sint mai putin evidentiate. Functiile acestui tip de familie sint total dereglate, iar lipsa unui parinte poate avea urmari grave in evolutia personalitatii copilului. Parintele unic, preocupat mai mult de problemele vietii zilnice, nu poate acorda copilului interesul pe care acesta il merita. De multe ori ei nu pot fi prezenti sau nu stiu ce atitudine sa ia in momentele esentiale ale dezvoltarii copilului. Asociatia noastra a initiat deschiderea acestui club pentru a oferi acestei categorii sociale posibile solutii la problemele cu care se confrunta in viata de zi cu zi", a precizat Adriana Vadeanu, presedintele ANMRF "Louis Pasteur" - Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro