Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A fost depistat un alt client al traficantului de droguri din Braila

Zilele trecute, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Galati au retinut un alt suspect in cazul traficului de droguri de mare risc descoperit la Braila, in urma cu o saptamina. In urma unei descinderi la domiciliul lui L.C.A. (29 de ani), patron al unei societati din Galati, oamenii legii au descoperit o doza de "MDMA", pe care acesta a cumparat-o tot de la braileanul prins in flagrant si ulterior arestat pentru trafic de droguri. Galateanul a fost retinut pe ordonanta, iar in cursul dupa-amiezii de ieri urma sa fie prezentat in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.
Daca instanta va admite propunerea procurorilor DIICOT, acesta ar fi cel de-al treilea arestat in aceasta cauza. Ceilalti doi sint N.N. (24 de ani), din Braila si P.N. (32 de ani), din Galati, care au fost prinsi in flagrant in seara zilei de 12 octombrie, la benzinaria "Lukoil", din Bariera Calarasilor, exact in momentul in care incheiau tranzactia. Primul dintre ei ii oferea celui de-al doilea o doza de "MDMA", o substanta mai periculoasa decit "Ecstasy", in schimbul sumei de 250 lei (2,5 milioane lei vechi). Cei doi au fost intrerupti de oamenii legii, care i-au perchezitionat corporal si apoi i-au retinut, impreuna cu alte patru persoane care ii insoteau: C.V. (33 de ani), S.M.D. (30 de ani), ambii din Braila, I.C. (28 de ani) si S.M. (34 de ani), ambii din Galati.
Timp de circa doua ore, oamenii legii au perchezitionat meticulos apartamentul in care locuia cu chirie vinzatorul, gasind inca o doza de "MDMA", lasata pe biblioteca. Cantitatea cea mai mare a fost descoperita, insa, in cutia postala a suspectului, de unde s-au ridicat alte 31 de doze.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii