Mergi la conţinutul principal

Forumul Tinerilor Brăila a dat startul înscrierilor pentru ”Şcoala de vară”, ediţia a II-a

* organizatorii au pregătit peste 150 de ateliere, cursuri, jocuri de comunicare şi proiecte dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3-13 ani şi tinerilor cu între 14-25 ani * toate activităţile sunt gratuite şi se vor desfăşura la Colegiul ”Murgoci” * înscrierile se fac online, iar un copil/tânăr poate participa la maxim şase ateliere

 

 

 

Forumul Tinerilor din România – Brăila v-a pregătit o vacanţă pe cinste! În această vară, copiii şi tinerii din Brăila pot explora noi experienţe în cadrul celei de a doua ediţii a ”Şcolii de Vară” din cadrul Centrului de Tineret-Brăila Youth Hub, programată în perioada 11-26 iulie.

Ediţia se anunţă a fi una spectaculoasă, în care organizatorii au pregătit peste 150 de ateliere, cursuri, jocuri de comunicare şi proiecte dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 3-13 ani şi tinerilor cu vârste cuprinse între 14-25 ani. Haideţi să trecem în revistă şi câteva dintre activităţile care îi aşteaptă pe participanţi în cele două săptămâni: antreprenoriat şi start-up, arheologie distractivă, arte plastice, astronomie şi astrofizică, atelier de noduri marinăreşti şi alte activităţi cu temă marină, canto şi karaoke, cercetare şi orientare în mediul înconjurător (Insula Mare a Brăilei), chimie şi experimente distractive, criminologie şi criminalistică, dansuri populare/moderne, atelier de poveşti şi scriere creativă, dezbateri, dezvoltare personală, educaţie juridică, educaţie financiară, educaţie rutieră, film şi regie cinematografică, ateliere de cusut, fotografie, gândire critică, fotbal, handbal, modelare 3D, IT şi robotică, karting, securitate, cibernetică, şah, zumba. De asemenea, participanţii vor putea fi magistraţi/procurori/judecători pentru o zi, dar pot afla şi ce înseamnă meseria de poliţist, jandarm, pompier sau marinar. În cadrul Şcolii de vară, organizatorii le-au pregătit copiilor şi tinerilor o tabără de supravieţuire în Insula Mică a Brăilei, un tur ghidat al Brăilei, Treasure Hunt/Escape City Brăila, iar lista completă a activităţilor o găsiţi pe pagina de Facebook – Forumul Tinerilor din România – Brăila.

La fel ca la ediţia de anul trecut, traineri vor fi profesori, elevi olimpici şi specialişti în diverse domenii.

Programul este conceput pentru a stimula curiozitatea celor mici despre lume, dar şi pentru a le oferi o experienţă de neuitat. Tinerii vor avea alături îndrumători şi modele demne de urmat, pentru a putea să îşi descopere pasiunile, dar şi să îşi dezvolte noi aptitudini, precum lucrul în echipă şi creativitatea”, transmit cei de la Forumul Tinerilor Brăila.

Organizatorii precizează că toate atelierele sunt gratuite, iar fiecare participant se poate înscrie la maxim şase ateliere. Înscrierile se fac completând un formular online, disponibil la adresa https://forms.gle/7gFit79pcKaZ5EsQ6, sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook Forumul Tinerilor din România – Brăila, care să conţină detalii despre participant şi atelierele alese. Înscrierile se pot face şi prin scanarea codului QR dispoibil pe afişul evenimentului.

În urma înscrierilor online, părinţii sau tutorii legali, vor completa fizic, un acord parental în cadrul primului curs la care vor participa copiii!

Majoritatea activităţilor şi atelierelor vor avea loc la Colegiul Naţional „Gheorghe Munteanu Murgoci” (Bulevardul Independenţei, nr. 4), iar orice schimbare privind locaţia sau programul vor fi comunicate din timp participanţilor.

Ediţia a doua a ”Şcolii de vară” este organizată de Forumul Tinerilor din România – Brăila şi Brăila Youth Hub, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila, Consiliul Judeţean Brăila şi Colegiul Naţional ”Gh. M. Murgoci”. De asemenea, la acest eveniment s-au alăturat şi toate instituţiile publice din Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro