Skip to main content

Fortele de ordine vor fi cu ochii pe sectiile de votare

Peste 350 de politisti vor actiona la 172 de sectii de votare din municipiu si judet, pentru buna desfasurare a referendumului din data de 19 mai. Scopul acestor actiuni este de a asigura ordinea si linistea publica si de a preintimpina orice abatere de la normele de convietuire sociala.
"In perioada 18-20 mai, conform dispozitiei sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, politistii vor asigura paza la 67 sectii de votare din municipiu si alte 105 sectii din judet si din orasele Ianca, Faurei si Insuratei", a precizat purtatorul de cuvint al IPJ, subinspector Jenel Sogor.
Printre cetatenii care se vor prezenta la vot se vor afla si peste 200 de jandarmi care vor asigura linistea si ordinea publica la 34 de sectii de votare.
"Asiguram masuri specifice la 24 de sectii din municipiu, la doua sectii din orasul Insuratei, cinci la Ianca si doua la Faurei, plus o sectie de votare in statiunea Lacu Sarat. In prezent asiguram paza buletinelor de vot care sint aduse la Prefectura", a precizat sg. major Sorin Neftode din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Braila.
De asemenea, efective sporite din cadrul Serviciilor de Ordine Publica, Investigatii Criminale si Politie Rutiera, precum si Birourilor de Politie Urbana si Rurala vor actiona in toate zonele de competenta pentru prevenirea si combaterea actelor si faptelor antisociale si a evenimentelor rutiere.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu