Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a suferit cea de a doua infringere consecutiva

Cu toate ca a facut numeroase achizitii, Viitorul Insuratei nu mai are aceeasi evolutie sigura in partea a doua a campionatului si a bifat cea de-a doua infringere consecutiva.
Fara Vioreanu, suspendat pentru cumul de cartonase, echipa lui Dan Asandei nu si-a creat decit doua ocazii de a marca in prima repriza. Bratosin (min. 32) a executat o lovitura libera, dar mingea a trecut milimetric pe linga poarta si tot el, sase minute mai tirziu, l-a angajat la marginea careului pe Cosmin Dobre, virful de atac al Viitorului a sutat din intoarcere insa nu a reusit sa-l surprinda pe portarul bucurestean.
Cu toate ca au avut avantajul terenului propriu, stelistii nu au gasit cele mai bune solutii pentru a patrunde in careul advers, au abuzat de centrari pentru cele doua virfuri ale lor insa de fiecare data acestea au fost rezolvate cu exactitate de apararea oaspetilor.

Gafele din defensiva au fost speculate de bucuresteni

Jucatorii echipei din Insuratei au cerut penalty in minutul 53, cind Moroianu a fost tinut discret in careul bucurestean, insa arbitrul de centru nu a validat infractiunea.
Doua minute mai tirziu Niculae a profitat de o nesincronizare a fundasilor centrali Musat si Paraschiv, a patruns in careu si, cu un sut plasat, a deschis scorul.
Dan Asandei a facut citeva modificari si echipa sa a devenit mai ofensiva, si-a creat doua ocazii de gol insa Dobre (min. 66) a reluat pe linga poarta si la fel a procedat si Anghelina (min. 78) dupa actiune proprie.
Cea mai mare sansa de egalare a irosit-o Mihaita Stoian, in minutul 80. Virful de atac al oaspetilor nu a avut luciditatea necesara si nu a ales cea mai buna varianta pentru a-l invinge, de la sase metri pe portarul bucurestean care deja se aruncase in directie opusa.
Cum ocaziile se razbuna, la cea de a doua faza periculoasa creata de bucuresteni, in aceasta parte a meciului in careul echipei din Insuratei, Prunescu a marcat cel de al doilea gol al gazdelor stabilind totodata si scorul final al partidei.
Viitorul a alergat dupa golul de onoare insa Anghelina (min. 84) si Muha (min. 87) nu au reusit sa-l invinga pe portarul stelist.
"S-a simtit lipsa lui Vioreanu, dar nu pot trece cu vederea seninatatea cu care s-a ratat. Noi ne-am creat cele mai multe ocazii, dar nu am reusit sa fructificam nici una dintre ele" declara la finalul partidei Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul.

Viitorul: Stoica - Paduraru, Musat, Paraschiv, Bogdan (min. 70: Anghelina) - Stanciu (min. 75: Stoian), Muha, Clim - Dobre, Vicol (min. 46: Moroianu)

Rezultatele inregistrate in etapa a XX-a

Portul Constanta - Dodu Bucuresti 2-0 (1-0)
Petrolul Braila - Oil Terminal Constanta 0-0
UFC Chitila - Rocar ANEFS Bucuresti 1-5 (1-3)
Steaua II Bucuresti - Viitorul Insuratei 2-0 (0-0)
Dinamo II Bucuresti - CS Ovidiu 4-0 (2-0)
Dunarea Calarasi - Phoenix Ulmu 2-0 (0-0)
Politehnica Timisoara - Aurora Cernavoda 2-3 (1-1)
Callatis Mangalia - Inter Gaz Bucuresti 0-2 (0-1)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii