Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Insuratei a obtinut o remiza pe terenul unei adversare cu sapte jucatori de Liga I

Cum poate fi catalogata o formatie care obtine o remiza pe terenul unei adversare cu sapte jucatori din Liga I in primul unsprezece, decit una mai buna comparativ cu esalonul unde evolueaza. Pentru a nu fi acuzat de subiectivism nu dezvolt aceasta idee, dar am convingerea ca macar in tur AS Viitorul va cistiga multe dispute cu formatiile puternice din seria a doua.
Simbata la Constanta formatia din Insuratei s-a vazut nevoita sa se confrunte cu un Farul II in a carui componenta intrau portarul Curca si jucatorii de cimp Farmache, Pereny, Senin, Soare, Boghitiu si Liviu Mihai fotbalisti care evident nu mai au nevoie de nici o recomandare. Si totusi nou promovata AS Viitorul nu s-a speriat, si-a facut jocul si a plecat acasa cu un punct.
Singura ocazie a gazdelor din prima jumatate a partidei a fost ratata de Soare dupa o centrare a lui Farmache. El a reluat din 6 metri mult peste transversala portii aparate de Stoica, in schimb oaspetii au avut doua situatii foarte bune, ambele ratate de Dobre insa si Curca a avut o contributie decisiva la pastrarea intacta a tabelei de marcaj in primele 45 de minute.
Constantenii au dominat teritorial in partea a doua a meciului insa pe contraatac oaspetii au fost mai aproape de gol, Bratosin in minutele 75 si 80 ratind din situatii foarte bune. Ultima actiune a elevilor lui Dan Asandei s-a derulat un minut mai tirziu, dar ea nu a fost gestionata bine de Bejan care a preferat sa suteze din unghi in loc sa-i paseze lui Vioreanu care se afla intr-o pozitie foarte buna la marginea careului mic.
In urma acestei remize, AS Viitorul urca pe treapta a treia a podiumului si ameninta chiar pozitia liderei daca i se va aproba miercuri contestatia depusa la finalul meciului de la Ulmu.

AS Viitorul: Stoica - Stanciu, Bogdan (min. 85: Boros), Nicolae, Pislaru - Paraschiv (min. 90: Baicu), Vioreanu, Bratosin, Clim, Vicol - Dobre (min. 71: Bejan).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii