Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia din Ianca a realizat scorul etapei si a urcat pe locul al treilea in clasament

Petrolistii au trecut peste perioada de tatonare si chiar din debutul jocului au atacat cu intreg efectivul insa portarul Palcau a aminat deschiderea scorului avind o interventie sigura la patrunderea lui Rosu. Dupa o actiune colectiva a gazdelor, Balta l-a deshis in careul advers pe Neta insa mingea sutata destul de usor de atacantul gazdelor a fost retinuta de Palcau.
Insistenta gazdelor a facut ca in minutul 20 tabela de marcaj sa se modifice. Bandarica a sprintat pe partea stinga, a centrat in careu si Berceanu a marcat, cu toata opozitia portarului buzoian, 1-0.
Golul parca le-a dat aripi jucatorilor pregatiti de catre Dumitru Bulancea astfel ca pina la pauza tabela s-a mai modificat de doua ori. Dupa deschiderea scorului a urmat o mare ratare. Costel Rosu a centrat in suprafata de pedeapsa adversa si, din pozitie centrala, Berceanu a reluat spre poarta numai ca, de data aceasta, Palcau a intuit traiectoria balonului si a reusit sa-l devieze in corner.
Chiar daca nu s-a lipit de gol in acest meci, Alex Neta a fost coautor la golul pe care gazdele l-au marcat in minutul 30. Atacantul Petrolului a vazut o bresa in apararea buzoiana, pe acolo a trimis mingea, iar Vasilica Gheorghe, poate cel mai bun jucator petrolist din retur, a urcat scorul la 2-0.
In continuare meciul s-a derulat intr-un singur sens, catre poarta echipei Hidro-Metalcord si, firesc, s-a mai inscris un gol. Din nou Bandarica a "crosetat" citiva adversari pe partea stinga, a sutat la poarta, Palcau a respins mingea in fata si Berceanu a stabilit scorul la pauza, 3-0.
In ultimele cinci minute ale primei reprize, portarul oaspetilor a avut doua interventii salutare la suturile consecutive ale lui V. Gheorghe si Balta.

Repriza a doua s-a incheiat la egalitate

La prima faza din repriza secunda Petrolul si-a majorat avantajul la 4-0. Costel Rosu a initiat o actiune pe partea dreapta, a centrat in careul buzoian si Berceanu a lovit pentru a treia oara.
Aceiasi jucatori, acelasi scenariu si scorul a devenit 5-0 in minutul 53, pentru gazde. Din acest minut s-a jucat pe contre insa marile ocazii au apartinut tot petrolistilor. Seria celor cinci ratari consecutive a fost deschisa de Rosu (min. 60) care nu s-a descurcat in situatie de unu la unu cu portarul oaspetilor. In minutul urmator Berceanu a facut o cursa de 20 de metri, i-a pasat lui Balta, dar si acesta a ratat. Pina in minutul 66, Balta, Rosu si Berceanu au avut din nou posibilitatea de a realiza un scor fluviu pentru echipa lor insa nu s-au concentrat indeajuns si nu au ales solutiile cele mai bune in situatii clare de gol.
Buzoienii au reusit sa inscrie in minutul 67 prin Vacaru, care a sutat violent de la 18 m surprinzindu-l pe Cristea. Petrolistii au reluat jocul de la centru, au pierdut repede mingea si Stancu a mai marcat o data pentru Hidro-Metalcord.
Gazdele au preluat initiativa, s-au instalat cu fundasii la mijlocul terenului si ar mai fi putut sa inscrie de doua ori, dar mingea sutata de Bandarica (min. 78) a lovit bara, iar Neta (min. 85) a trimis mingea pe mijlocul portii si Palcau a reusit sa o retina.
Petrolul a obtinut o victorie meritata, cea de a treia consecutiva si a urcat pe locul al treilea in clasament, o pozitie care poate fi imbunatatita de elevii lui Dumitru Bulancea daca vor cistiga etapa urmatoare, in deplasare la Abatorul Slobozia.
"Am marcat de cinci ori, dar am ratat exasperant de mult. Pe ansamblu a fost un meci reusit care ne-a adus un salt in clasament. Trebuie sa jucam in continuare la aceeasi parametri pentru a ne mentine pe podium", declara la finalul partidei presedintele Petrolului, Iancu Teodorescu.

Petrolul: Cristea - Bosoi, Stanciulescu, Zainea, Tudor - Rosu, Balta, V. Gheorghe (min. 88: Costache), Bandarica (min. 89: Costea) - Neta, Berceanu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii