Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Formatia braileana joaca, astazi, in nocturna cu lidera seriei intii

Linia de clasament a celor doua formatii inaintea partidei directe
1 Ceahlaul 18 14 3 1 44-12 43
5 Dacia 18 7 7 4 21-14 28

Dupa egalul cu Portul, de pe teren propriu, Dacia s-a pregatit in aceasta saptamina pentru intilnirea cu lidera seriei, Ceahlaul Piatra Neamt, meci care se va disputa astazi, in nocturna.
Pentru formatia braileana partida este dificila din mai multe puncte de vedere. In primul rind ca deplasarea la Piatra Neamt se va face in ziua partidei, apoi Ceahlaul care se afla pe prima pozitie si in calitate de gazda cu siguranta ca se va lupta sa-si ia revansa in fata Daciei, singura formatie care a invins-o in aceasta editie de campionat.
La braileni va reintra Plesa, dar va absenta Dobre care s-a accidentat in partida anterioara.
"Jucam astazi cu prima clasata si vom incerca si noi sa ne ridicam la inaltimea unei echipe care deja este promovata in Divizia A. Faptul ca vom pleca la Piatra Neamt in ziua partidei nu ar trebui sa fie o problema. Si in campionatul trecut Dacia s-a deplasat la lidera seriei, FC Vaslui, in ziua meciului si a avut o evolutie foarte buna. Cu siguranta ca nemtenii vor lupta sa-si ia revansa, dar noi am pregatit cu destula atentie acest joc si speram sa nu ne facem de ris" declara antrenorul Imilian Serbanica.

Dacia a fost singura formatie care a invins Ceahlaul in tur

In etapa a patra a turului formatia braileana a avut o prestatie excelenta pe stadionul Municipal si s-a impus cu 1-0 desi, conform ocaziilor avute, diferenta putea fi chiar mult mai mare. In prima repriza portarul nemtenilor, Covrig, a facut eforturi disperate pentru a scoate doua "torpile" expediate de Ciocea. Si Ceahlaul a ratat o mare ocazie prin Doicaru care a scapat pe contraatac, dar portarul Olteanu a avut o interventie excelenta reusind sa scoata mingea de la radacina barei.
Dacia a controlat jocul si in partea a doua a meciului si putea deschide scorul inca din minutul 52, dar Gorga, din 6 metri a trimis mingea in bara. Cei peste 6000 de fani braileni prezenti pe Municipal au explodat in minutul 80 cind Marian Covaci a trimis mingea peste portarul Covrig iesit in intimpinare, si apoi desi a fost talonat indeaproape de catre Doicaru a reluat-o cu capul in plasa.
Un mare merit la marcarea golului l-a avut si Fanel Ghioca, cel care i-a dat pasa lui Covaci.

Etapa a 19-a programeaza meciurile:
Callatis Mangalia - Gloria Buzau (0-3)
Petrolul Moinesti - FC Brasov (0-3)
Cetatea Suceava - Precizia Sacele (0-0)
Ceahlaul P. Neamt - Dacia Unirea Braila (0-1)
Portul Constanta - FCM Tirgoviste (0-3)
Forex Brasov - Laminorul Roman (3-2)
Altay Navodari - Dunarea Galati (1-3)
FC Botosani sta.
In paranteza sint trecute rezultatele inregistrate in tur.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii